Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vienas namuose“ žvaigždę Deviną Ratray'ų mergina kaltina bandžius ją pasmaugti

Buzzo vaidmeniu kultinėje kalėdinių filmų serijoje „Vienas namuose“ („Home Alone“) išgarsėjęs Devinas Ratray'us įsivėlė į konfliktą su savo mergina. Netrukus po to ji kreipėsi į policiją ir aktorių apkaltino fiziniu smurtu.
Devinas Ratray'us
Devinas Ratray'us / Vida Press nuotr.

Kaip praneša TMZ, moteris po tariamo incidento praėjusią savaitę parašė pareiškimą policijai, teigdama, kad 44-erių „Vienas namuose“ žvaigždė trenkė jai į veidą, ranka uždengė burną ir bandė ją pasmaugti po to, kai jiedu įsivėlė į ginčą.

Teisėsaugos šaltiniai TMZ sakė, kad kilus konfliktui, policijos pareigūnai buvo iškviesti į viešbutį „Hyatt“, esantį netoli Oklahoma Sičio centro. Taip pat teigiama, kad aistroms nurimus, Devinas ir jo mergina praleisti likusios nakties patraukė skirtingais keliais.

Policijos pranešimas, kurį taip pat gavo ir „Page Six“, patvirtina, kad toks incidentas iš tiesų buvo užfiksuotas gruodžio 9 dieną. Pasak Oklahoma Sičio policijos departamento atstovo, kaltinimai kol kas niekam nepateikti.

Vis dėlto D.Ratray'aus atstovas neigė, kad aktorius naudojo fizinę jėgą, teigdamas, kad ginčas buvo tik žodinis, po kurio pora išsiskyrė. „Nebuvo nieko fizinio“, – aiškino jis.

Primename, kad D.Ratray'us išgarsėjo dešimtajame dešimtmetyje dar būdamas vaikas, kai nusifilmavo pirmose dviejose „Vienas namuose“ dalyse. Čia aktorius sukūrė pagrindinio veikėjo Kevino brolio Buzzo McCallister vaidmenį.

Vida Press nuotr./Devinas Ratray'us
Vida Press nuotr./Devinas Ratray'us

Po kelių dešimtmečių Devinas grįžo prie šio savo personažo neseniai platformoje „Disney+“ pasirodžiusiame tęsinyje „Home Sweet Home Alone“.

Beje, kalbėdamas su „People“ jis atskleidė, kad planuojamas originalios filmo dalies aktorių susitikimas nuotoliniu būdu. Kol kas nežinia, ar šis aktoriaus incidentas pakoreguos minėtus planus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius