Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viešbučių „Hilton“ paveldėtoja Nicky Hilton susižadėjo su bankininku Jamesu Rothschildu

Viešbučių tinklo „Hilton“ paveldėtoja ir dizainerė Nicky Hilton (30 m.) susižadėjo su bankininku Jamesu Rothschildu, praneša „Us Weekly“.
Nicky Hilton ir Jamesas Rothschildas
Nicky Hilton ir Jamesas Rothschildas / AOP nuotr.

Jaunesnioji vakarėlių liūtės Paris Hilton sesuo Nicky su mylimuoju susižadėjo praėjusį savaitgalį Italijoje prie Komo ežero.

„Praėjusį savaitgalį jie išvyko į romantišką kelionę trečių jų draugystės metinių proga, – „Us Weekly“ sakė vienas porą pažįstantis šaltinis. – Jis įsodino ją į laivą ir pasipiršo vidury Komo ežero, priklaupęs ant kelio kaip ir priklauso. Tai buvo nepaprastai romantiška ir gražu. Jie abu yra labai susijaudinę ir be galo laimingi.“

AOP nuotr./Paris Hilton ir Nicky Hilton
AOP nuotr./Seserys Paris Hilton ir Nicky Hilton

Nicky Hilton ir Jamesas Rothschildas susipažino 2011-aisiais per „Formulės 1“ boso Bernie Ecclestone'o dukters Petros Ecclestone ir Jameso Stunto vestuves Italijoje ir netrukus pradėjo susitikinėti.

Jie abu – turtingų ir įtakingų šeimų nariai: Nicky Hilton yra viena iš prabangių viešbučių tinklo „Hilton“ paveldėtojų, o Jamesas Rothschildas yra garsios bankininkų šeimos, kilusios iš Europos ir prieš 200 metų įkūrusios Prancūzijos banką, palikuonis.

Nicky Hilton tai bus jau antroji santuoka – prieš 10 metų ji Las Vegase ištekėjo už savo vaikystės draugo Toddo Andrew Meisterio, tačiau ši sąjunga buvo anuliuota jau po trijų mėnesių. 2010-aisiais ji buvo susižadėjusi su televizijos prodiuseriu Davidu Katzenbergu, tačiau vestuvės taip ir neįvyko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius