Iki -60% prenumeratai. Paskutinės akcijos dienos!
Išbandyti

Vietoj vestuvių – skyrybos

Holivudo žvaigždės labai mėgsta sužadėtuves: juk ta proga laimingos sužadėtinės gauna prabangius žiedus, gali pradėti organizuoti vestuvių šventę, o svarbiausia – paskelbti visam pasauliui apie savo laimę. Tiesa, ne visada laimingi įsimylėjėliai žengia prie altoriaus – pasitaiko net ir tokių atvejų, kai sužadėtuvės atšaukiamos likus vos porai dienų iki vestuvių.
Hughas Hefneris ir Crystal Harris
Hugh Hefneris ir Crystal Harris / AOP nuotr.

Hugh Hefneris (85) ir Crystal Harris (25) išsiskyrė likus 5 dienoms iki vestuvių

Savo paskutinei gyvenimo draugei „Playboy“ magnatas pasipiršo per šv. Kalėdas. Praėjusią savaitę turėjo įvykti poros vestuvės – įspūdinga puota Beverli Hilse, kuriai ruoštasi ne vieną mėnesį. Tačiau visų nuostabai, trečią kartą gyvenime prie altoriaus žadėjęs žengti H.Hefneris sulaukė antausio – jo sužadėtinė paskelbė persigalvojusi. „Po ilgų apmąstymų“ ji nusprendė netekėti už 60-ia metų vyresnio širdies draugo, o žiniasklaida ūžia, kad Crystal pašonėje glaudžiasi jau kitas turtuolis.

Juokingiausia tai, kad prekybos vietose jau pasirodė naujausias „Playboy“ numeris, kurio viršelyje – apsinuoginusi Crystal, pristatoma kaip ponia Hefner. Žurnalo leidėjai suskubo išleisti lipdukus „Pabėgusi nuotaka“, kuriais bus apklijuoti visi dar neišparduoti egzemplioriai.

AOP nuotr./Benas Affleckas ir Jennifer Lopez
AOP nuotr./Benas Affleckas ir Jennifer Lopez

Benas Affleckas (38) ir Jennifer Lopez (41): skyrybos sudaužė dainininkės širdį

Aktoriai romantiškus santykius užmezgė 2002-aisiais. Po dvejų metų jie planavo susituokti, tačiau, likus vos kelioms dienoms iki vestuvių, Benas nutraukė santykius su sužadėtine.

„Jen ir aš suklydome manydami, jog esame įsimylėję. Tokį įspūdį sukūrė kasdieniai straipsniai spaudoje, nuotraukos. Mūsų gražūs jausmai buvo visiems per daug lengvai prieinami, tikriausiai mes abu pavargome nuo aplinkinių dėmesio“, – taip skyrybų priežastis aiškino Benas.

„Tos skyrybos mane labai sukrėtė. Nieko skausmingesnio gyvenime nebuvau patyrusi. Benas sudaužė mano širdį, todėl turėjau visa galva pasinerti į darbus, kad kuo greičiau pamirščiau nuoskaudą“, – prisipažino Jennifer.

AOP nuotr./Emilio Estevezas ir Demi Moore
AOP nuotr./Emilio Estevezas ir Demi Moore

Emilio Estevezas (49) ir Demi Moore (48): karjera svarbiau už santuoką

Aktoriai pradėjo susitikinėti 1985-aisiais, tais pačiais metais, pametę galvas vienas dėl kito, susižadėjo, tačiau kaip tyčia tuo metu abu ėmė intensyviai rūpintis savo karjeromis, todėl vestuvės kuriam laikui buvo atidėtos.

Jau kartą patyrusi santuokos skonį (1980-aisiais Demi buvo ištekėjusi už muzikanto Freddy Moore’o ir iš jo visiems laikams gavo dabartinę pavardę) aktorė į Emilio glėbį nebegrįžo ir dar tais pačiais metais ištekėjo už būsimo savo vaikų tėvo aktoriaus Bruce’o Williso.

AOP nuotr./Julia Roberts ir Kieferis Sutherlandas
AOP nuotr./Julia Roberts ir Kieferis Sutherlandas

Julia Roberts (43) ir Kieferis Sutherlandas (44): laimė truko neilgai

Aktoriai susipažino 1990-aisiais filmavimo aikštelėje. Tuo metu Kieferis buvo vedęs, augino dvejų metukų dukrelę, tačiau, susipažinęs su Julia, jis nedvejodamas paliko žmoną. Deja, aktorių laimė truko neilgai.

Sužinojusi apie Kieferio vienos nakties nuotykį su striptizo šokėja, likus vos trims dienoms iki jųdviejų vestuvių, Julia susikrovė lagaminus ir su geru Kieferio draugu aktoriumi Jasonu Patricu išvyko pakeliauti po Europą.

AOP nuotr./Gwyneth Paltrow ir Bradas Pittas
AOP nuotr./Gwyneth Paltrow ir Bradas Pittas

Gwyneth Paltrow (38) ir Bradas Pittas (47) apie skyrybų priežastis nešneka

Susitikinėdami jie laikėsi vienos taisyklės – niekuomet nebūti atskirai daugiau nei dvi savaites. Tačiau ir tai nepadėjo šiai porai žengti prie altoriaus, nors kartu juodu praleido dvejus metus, kupinus aistros ir romantikos. „Ji yra angelas, didžioji mano gyvenimo meilė“, – yra sakęs Bradas, vėliau savo mylimajai Gwyneth įteikęs brangų sužadėtuvių žiedą.

Praėjus šešiems mėnesiams nuo tos dienos, pora pasuko skirtingais keliais. Iki šiol nė vienas iš jų viešai nešneka apie priežastis, išardžiusias sužadėtuves.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius