Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Z.Malikas po skyrybų pažinčių ieško plius dydžio programėlėje: „Patinka pilnesnės“

Po skyrybų su supermodeliu Gigi Hadid atlikėjas Zaynas Malikas (28), atrodo, pametė galvą dėl plius dydžio merginų. Vaikinas užsiregistravo pažinčių programėlėje „WooPlus“, tikėdamasis surasti „pilnesnę moterį“.
Zaynas Malikas
Zaynas Malikas / „Scanpix“ nuotr.

Anksčiau žvaigždė susitikinėjo su 26 metų modelių Neelam Gill ir 28 metų grupės „Little Mix“ atlikėja Perrie Edwards. Vėliau – su supermodeliu Gigi Hadid.

Dabar dievukas Zaynas susikūrė anketą pažinčių svetainėje, kuri, teigiama, yra skirta „visiems žmonėms, kurie mėgsta plius dydžio vienišius“.

Thesun.co.uk teigiama, kad vaizdo įrašas, kuriame matyti Zaynas, dalyvaujantis programėlės vadinamame „Emocijų iššūkyje“, buvo nutekintas internete. Tuomet ir paaiškėjo, kad atlikėjas mielai susipažintų su plius dydžio mergina.

Vaizdo įraše matyti, kad žvaigždė, kuri 2015 m. pasitraukė iš grupės „One Direction“, akivaizdžiai mėgavosi programėlės interaktyvumu, mirkčiojo į kamerą.

Zaynas anksčiau sakė, kad domisi putlesnėmis moterimis, o 2016 m. „Billboard“ teigė: „Man patinka merginos, kurios tam tikrose gražiose srityse stambesnės. Man patinka pilnesnės moterys“.

Praėjusį spalį jis išsiskyrė su aukštosios mados modeliu Gigi (26 m.). 2020 m. rugsėjį pora susilaukė dukters Khai.

Zaynas, kaip pranešama, turi daugiau nei 47 mln. turto.

15min primena, kad anglų ir airių vaikinų grupė „One Direction“, susikūrusi 2010 m., pardavė 70 milijonų įrašų visame pasaulyje ir pasirašė sutartį su Simono Cowello „Syco Records“ įrašų kompanija po pasirodymo „X faktoriuje“.

Zaynas paliko grupę likus šešiems mėnesiams iki 2016 m., kai vaikinai paskelbė apie savo „neapibrėžto laiko pertrauką“, ir toliau gyveno ramesniu tempu. Paskutiniam jo soliniam albumui „Nobody Is Listening“, 2021 m., nepavyko prasimušti į TOP dešimtuką.

Net ir šešerius metus puoselėjęs santykius su superžvaigžde Gigi, Zaynas iš esmės liko nepastebimas.

Tiesa, žvaigždė greitai sumirgėjo užsienio žiniasklaidos antraštėse po to, kai pasirodė informacija, kad jis užpuolė Gigi motiną Yolandą per ginčą prieš pat poros išsiskyrimą.

Buvo teigta, kad galimai Zaynas panaudojo fizinę jėgą prieš Yolandą, tačiau jis šį esą nutikusį incidentą neigė.

„Aš griežtai neigiu, kad mušiau Yolandą Hadid, dėl savo dukters atsisakau pateikti bet kokią papildomą informaciją. Tikiuosi, kad Yolanda persvarstys savo melagingus kaltinimus ir šeimos problemas spręs ne viešai“, – kalbėjo Z.Malikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius