Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žmonės išrinko savo geriausius: Kalifornijoje įteikti „People's Choice“ apdovanojimai

Geriausi kino ir televizijos aktoriai, muzikantai ir populiariosios kultūros atstovai sekmadienio vakarą JAV laiku rinkosi į „Barker Hangar“ areną Kalifornijoje, kurioje vyko „People's Choice“ apdovanojimų įteikimo ceremonija. Nominuoti savo mylimiausius šiems apdovanojimams galėjo patys žmonės, kurie vėliau taip pat rinko ir nugalėtojus. Jie paaiškėjo suskaičiavus daugiau nei 1 mlrd. balsų.

Į 45-ąją apdovanojimų ceremoniją Santa Monikoje rinkosi išsipusčiusios užsienio pramogų pasaulio žvaigždės. Tarp jų buvo šiuo metu kūdikio besilaukianti Jenna Dewan, jaunasis aktorius Noah Centineo, tapęs metų komedijos žvaigžde ir į renginį atvykęs pasiramsčiuodamas ramentu, dainininkė Kelly Rowland, Jimmy Fallonas, Lucy Hale, Sarah Hyland, taip pat Kardashianų klano atstovės, atsiėmusios jau ne pirmą apdovanojimą už geriausią realybės šou „Keeping Up With The Kardashians“, ir dar daugelis kitų.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kris Jenner, Kourtney, Khloe ir Kim Kardahian
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kris Jenner, Kourtney, Khloe ir Kim Kardahian

Dar prieš tiesioginę apdovanojimų ceremoniją paskelbta, kad dainininkė Gwen Stefani tapo šių metų mados ikona. Atsiimdama apdovanojimą ji kalbėjo apie mamos ir močiutės jai padarytą įtaką ir šių moterų, mėgusių siūti drabužius, jai išugdytą meilę madai.

Baltos spalvos suknia su ilgu šleifu ir juodomis elegantiškomis pirštinėmis pasipuošusi dainininkė teigė, kad faktą, jog buvo įvertinta už stilių, jai „sunku suvirškinti“. Nors kai buvo jaunesnė, mada jai nepatiko, nes atrodė, kad šis dalykas skirtas tik turtingiesiems, savo nuomonę laikui bėgant žinoma moteris pakeitė.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Gwen Stefani ir Blake'as Sheltonas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Gwen Stefani ir Blake'as Sheltonas

Ypatingo įvertinimo sulaukė ir Jennifer Aniston. Už įsimintinus vaidmenis kine ir televizijoje ji tapo žmonių ikona, o dainininkė P!nk – žmonių čempione. Pastarajai apdovanojimas įteiktas už bendradarbiavimą su įvairiomis labdaros organizacijomis.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Dainininkė P!nk
AFP/„Scanpix“ nuotr./Dainininkė P!nk

Pirmą kartą viešumoje po prieš du mėnesius patirtų traumų eismo įvykio metu pasirodė ir aktorius Kevinas Hartas. Kolega Robertas Downey Jr., tituluotas metų aktoriumi už vaidmenį metų filmu tapusiame „Keršytojai: pabaiga“, jam įteikė geriausio komiko apdovanojimą.

„Pirmiausia dėkoju Dievui, nes čia tikrai galėjau ir nebūti, – savo kalboje sakė K.Hartas. – Tai, kad esu čia, mane skatina vertinti gyvenimą dar labiau. Ypač prasmingiausius dalykus. Šeimą. Noriu padėkoti žmonai ir vaikams, kurie dėl manęs labai stengėsi.“

Aktorius nepamiršo ir savo gerbėjų. „Neįsivaizduojate, kokią įtaką mums turi jūsų energija, jūsų palaikymas. Visa tai mums reiškia pasaulį ir aš nuoširdžiai dėkoju jums už tai, kad buvote kartu man sunkiu metu“, – tęsė jis.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Zendaya
AFP/„Scanpix“ nuotr./Zendaya

Už vaidmenis filme „Žmogus voras: toli nuo namų“ ir seriale „Euphoria“ Zendaya tapo metų ir geriausia televizijos serialo aktore, o jos geras bičiulis Cole’as Sprouse’as išrinktas geriausia draminio filmo žvaigžde.

Nebuvo pamiršti ir muzikos pasaulio atstovai. Korėjiečių merginų grupė BLACKPINK tapo geriausia savo kategorijoje, kaip ir jų dainai „Kill This Love“ skirtas vaizdo klipas.

Metų atlikėjais išrinkti Billie Eilish ir Shawnas Mendesas, kurio bendras kūrinys su Camila Cabello „Senorita“ tapo metų daina.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Davidas Dobrikas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Davidas Dobrikas

Žmonės galėjo siūlyti ir balsuoti už geriausią socialinių tinklų žvaigždę. Ja tapo „YouTube“ žvaigždė Davidas Dobrikas, šioje platformoje besidalijantis vaizdo įrašais, kuriuose savo draugams jis krečia įvairiausius pokštus, dovanoja prabangius automobilius, atlieka įspūdingus mokslinius eksperimentus ir dar daugelį dalykų.

VIDEO: „People's Choice“ apdovanojimuose – išsipusčiusios pramogų pasaulio žvaigždės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius