-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 05 23

Žurnalistės patirtis turtingųjų sekso klube: atvirai – apie Kubricko filmą primenančias orgijas

Tai vieta, kur galite leisti sau ištvirkauti. Vieta, kur paslaptimis dalijamasi prisidengus kaukėmis, tarp nėrinių ir satino paklodžių. Vieta, kur teka brangiausio šampano upės ir sutinkami gražiausi planetos žmonės. Vieta, kur įgyvendinamos slapčiausios fantazijos! Teigiama, kad čia lankėsi tokios žvaigždės kaip Bradas Pittas ir Michelle Rodriguez.
SNCTM klubas
SNCTM klubas / Vida Press nuotr.

Vienas žurnalistas šį elitinį sekso klubą apibūdino taip: „Atsidūriau Kubricko filme „Plačiai užmerktos akys“ – tikroje sekso šventovėje, kurioje karaliauja ritualai ir rafinuotumas.“ Kas yra šis elitinis klubas, į kurį įleidžiami tik išrinktieji? Ir kas turi atsitikti, kad žmogus ten būtų nepriimtas, net jei už patekimą jis yra pasirengęs sumokėti 75 tūkstančius?

Vida Press nuotr./SNCTM klubas
Vida Press nuotr./SNCTM klubas

„Esu slapto SNCTM sekso vakarėlio šventovėje. Scena – įspūdinga. Kaip reikalauja aprangos kodas, vyrai dėvi smokingus, o moterys – „La Perla“ liemenėles, keliaraiščius, avi aukštakulnius. Visi dėvi kaukes. Tai visiškas fantazijų pasaulis, tarsi „Cirque du Soleil“ ir „Victoria's Secret“ madų šou derinys.

Klubo šeimininko paprašiau pakvietimo. Pažadėjusi neatskleisti vakarėlio vietos ir nė vienos iš A lygio žvaigždžių, kurios vakarėlyje užsiims seksu, tapatybės, gaunu kvietimą, o kadangi esu žurnalistė, man nereikia praeiti sudėtingos paraiškų teikimo procedūros“, – pasakoja žurnalistė Anka Radakovich.

Toliau skaitykite tikrą žurnalistės patirtį sekso vakarėlyje – buvo karšta!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius