Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žuvo „YouTube“ žvaigždė Emily Hartridge: merginos gyvybę nusinešė susidūrimas su sunkvežimiu

Penktadienį mirė populiari „Youtube“ žvaigždė Emily Hartridge. Londono policija pranešė, kad mergina pateko į eismo įvykį, kuriame susidūrė elektrinis skuteris su sunkvežimiu.
Emily Hartridge
Emily Hartridge / „Instagram“ nuotr.
Temos: 2 YouTube Mirtis

Surengtoje spaudos konferencijoje Londono policija pranešė, kad mergina pateko į eismo įvykį tarp elektrinio skuterio ir sunkvežimio. Merginos gyvybė užgeso netrukus po susidūrimo.

Tai buvo pirmasis tokio tipo eismo įvykis Didžiojoje Britanijoje. Iki šiol nebuvo nė vienos avarijos, į kurią būtų pakliuvęs elektrinis skuteris.

„Instagram“ nuotr./Emily Hartridge
„Instagram“ nuotr./Emily Hartridge

Apie žymios „Youtube“ žvaigždės mirtį buvo pranešta oficialioje „Instagram“ paskyroje.

„Sveiki visi. Tai yra siaubingas dalykas, kurį reikia pranešti per „Instagram“, tačiau mes žinome, kad dauguma iš Jūsų šiandien tikėjotės pamatyti Emily ir tai yra vienintelis būdas, kuriuo būtų galima susisiekti su visais. Emily vakar pateko į eismo įvykį ir mirė. Visi ją mylėjome ir niekada jos nepamiršime. Ji paveikė begalę žmonių, sunku įsivaizduoti, kaip teks būti be jos. Ji buvo labai ypatinga asmenybė“, – rašoma „Instagram“ įraše.

Po skaudžių naujienų apie merginos mirtį oficiali „Youtube“ paskyra „Twitter“ parašė užuojautos žinutę.

„Mes giliai nuliūdę dėl tragiškų naujienų apie britų kūrėjos Emily Hartridge mirtį. Mūsų mintys ir užuojautos keliauja jos brangiausiems žmonėms ir gerbėjams“, – buvo rašoma „Twitter“ paskyroje.

Žvaigždės nepamiršo ir ištikimiausi gerbėjai bei „Youtube“ kolegos, kurie socialiniuose tinkluose reiškė užuojautą dėl netikėtos mirties.

„Aš sutikau Emily Hartridge prieš penkerius metus traukinyje ir iki kelionės pabaigos mes dalijomės mintimis apie sveikatos būklę bei nemigą. Ji buvo juokinga, maloni ir atvira“, – rašė autorius Gregas Jenneris.

„Aš turėjau malonumą kelis kartus dirbti su Emily. Emily nuolatos skleidė pozityvą“, – rašė „youtuberis“ Spenceris Owenas.

E.Hartridge „Youtube“ pradėjo naudotis prieš septynerius metus ir dažniausiai kurdavo vaizdo įrašus klausimų forma. Merginos įrašai prasidėdavo pavadinimu „10 Reasons Why...“, o jų pagrindinės temos buvo seksas, santykiai, meilė, lytis ir gyvenimas.

Tiesa, mergina neretai skelbdavo apie savo asmeninį gyvenimą. Viename vaizdo įraše atskleidė apie užšaldytus kiaušinėlius, seksualinę orientaciją ir psichinę būklę. Paskutinis jos vaizdo įrašas vadinosi „10 Reasons to Get a Younger Boyfriend“, kuriame nepamiršo paminėti, kad jos vaikinas už ją aštuoneriais metais jaunesnis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius