Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 07 31

Žvaigždės, garsėjančios geriausiu seksu: „Kai užsivelki apatinius, aš užsidegu“

Kalbėti apie intymų gyvenimą darosi vis labiau populiaru, ypač Holivude. Ten žvaigždės ne tik apie tai kalba, bet ir dalijasi pikantiškomis detalėmis apie laiką su mylimuoju lovoje.
Pink ir Carey Hart, Chrissy Teigen ir Johnas Legendas, Nicole Kidman ir Keithas Urbanas
Pink ir Carey Hart, Chrissy Teigen ir Johnas Legendas, Nicole Kidman ir Keithas Urbanas / „Scanpix“ nuotr.

Įžymybės. Jos tokios pat kaip ir mes – gamina maistą, valgo ir mylisi. Tiesa, jos tai daro itin dažnai.

Kai kuriems atvirumas apie intymias asmeninio seksualinio gyvenimo detales vis dar gali būti laikomas tabu. Kita vertus, yra daugybė žmonių, kurie yra seksualiai pozityvūs, pasirengę ir norintys atskleisti slapčiausias detales.

Surinkome keletą įžymybių, kurios atvirai papasakojo apie tai, kur, kada, kaip ir kodėl mėgsta nusirengti su savo partneriais.

Willas Smithas ir Jada Pinkett Smith

Savo pokalbių laidoje „Red Table Talk“ Jada Pinkett Smith išgarsėjo pasisakydama įvairiomis temomis, įskaitant santuoką su aktoriumi Willu Smithu. Tačiau jos atvirumas nėra naujiena, nes dalytis daugiau nei dešimtmetį trunkančios santuokos intymiomis akimirkomis su gerbėjais ir plačiąja visuomene ji mėgsta nuolat.

Interviu „Shape“ Jada Pinkett Smith nupasakojo ypatingą jų seksualinio gyvenimo akimirką, kai dalyvavo „Oskarų“ apdovanojimų ceremonijoje.

„Willas pradėjo žiūrėti į mane taip, kad tiesiog ėjau iš proto, – sakė ji. – Mes ėmėme aistringai bučiuotis, o kitą akimirką, na, sakykime, praleidome raudonojo kilimo ceremoniją ir aš likau beveik be makiažo.“

„Scanpix“ nuotr./Willas Smithas ir Jada Pinkett Smith
„Scanpix“ nuotr./Willas Smithas ir Jada Pinkett Smith

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius