Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žvaigždžių karuose“ išgarsėjęs H.Christensenas grįžta į didįjį kiną filme apie meilę ir maistą

Išgarsėjęs tokiuose filmuose kaip „Žvaigždžių karai: II epizodas – Klonų ataka“, „Žvaigždžių karai: III epizodas: Sitų kerštas“ bei „Šoklys“, aktorius Haydenas Christensenas sugrįžta į kino teatrus romantinėje komedijoje „Mažoji Italija“.
Emma Roberts ir Haydenas Christensenas filme „Mažoji Italija“
Emma Roberts ir Haydenas Christensenas filme „Mažoji Italija“ / Kadras iš filmo

Pastaruoju metu aktorius buvo įklimpęs į mažo biudžeto B kategorijos projektus, kuriuose jam teko vaidinti su Adrienu Brody, Bruce'u Willisu bei Nicolu Cage'u.

Tačiau dabar Kanadoje gimęs Haydenas Christensenas gauna neblogą progą pasitaisyti. Jis atlieka pagrindinį vaidmenį naujame puikaus komedijų režisieriaus Donaldo Petrie filme. Ir tai jau yra nemenkas šuolis jo karjeroje.

Kadras iš filmo/Emma Roberts ir Haydenas Christensenas filme „Mažoji Italija“
Kadras iš filmo/Emma Roberts ir Haydenas Christensenas filme „Mažoji Italija“

Filme „Mažoji Italija“ įsimyli du jaunuoliai iš konkuruojančių šeimų. Leo (Haydenas Christensenas) tėvai, kaip ir Nikės (Emma Roberts), kadaise atvažiavo iš Italijos siekti svajonės ir įkurti nuosavą verslą Toronte. Laikui bėgant, jų šeimų įkurtas restoranas tapo gana populiarus Mažosios Italijos kvartale dėl savo išskirtinių picų. Tačiau vieną dieną šeimų galvos susipyksta, ir verslas susiskaldo. Skyrybų pasekmėje išdygsta du restoranai.

Nepaisant žmonių antplūdžio, abu restoranai ir jų savininkai visais įmanomais būdais pradeda tarpusavyje konkuruoti įrodinėdami, jog jie yra geriausi. Tačiau, kol tėvai kariauja, tarp Leo ir Nikės užsimezga romantinis ryšys. Jaunuoliai nusprendžia pasipriešinti viskam ir atsiduoti savo jausmams, įsižiebusiai aistrai ir meilei.

Ar jaunuoliams pavyks puoselėti šį gražų jausmą, sužinosime jau visai netrukus. Filmo „Mažoji Italija“ premjera Lietuvoje – rugpjūčio 17 dieną.

VIDEO: MAŽOJI ITALIJA / Little Italy - anonsas | Kinuose nuo rugpjūčio 17 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius