Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 30

Daugiausia 2012-aisiais uždirbę muzikantai – Dr. Dre, Rogeris Watersas, Eltonas Johnas ir grupė „U2“

Prabėgo dar vieneri metai, ir atėjo laikas garsiajam žurnalo „Forbes“ sąrašui. Ketvirtadienį kaip tik ir buvo paskelbtas daugiausia 2012 metais uždirbę muzikantai. Manote jais tapo Rihanna, Madonna, Justinas Bieberis ar Nicki Minaj? Patikėkite, turtingiausių muzikantų sąrašas visiems buvo kiek netikėtas.
Eltonas Johnas
Eltonas Johnas / „Scanpix“ nuotr.

Štai reperis ir didžėjus Dr.Dre tapo turtingiausiu muzikantu, 2011–2012 metais uždirbusiu net 110 milijonų JAV dolerių. Žinoma, dauguma jo įplaukų banko sąskaitą pasiekė ne dėl išleistų plokštelių, o dėl be galo madingos muzikinių ausinių linijos „Beats by Dre“, rašo portalas Huffingtonpost.com.

O antrą šeštą vietas užėmė šie muzikantai: Rogeris Watersas (legendinės grupės „Pink Floyd“ įkūrėjas – red.past.), uždirbęs 88 mln. JAV dolerių, Seras Eltonas Johnas su 80 mln. JAV dolerių banko sąskaitoje, grupė „U2“ per metus surinkusi 78 mln. JAV dolerių ir atsikūrusi vaikinų grupė „Take That“ – 69 mln. JAV dolerių.

Dainininkė Britney Spears, tapusi daugiausia uždirbančia muzikante, puikuojasi 7-oje vietoje su 58 mln. JAV dolerių, o Taylor Swift ir Seras Paulas McCartney dalijasi 8–9 vietomis, uždirbę vos milijonu mažiau. Ir tik dešimtoje vietoje atsidūrė paauglių dievukas, švelniabalsis Justinas Bieberis su 55 mln. JAV dolerių savo sąskaitoje.

Kokioms dar garsenybėms teko garbė patekti į sąrašą? 12-ąja vieta džiaugiasi dainininkė iš egzotiškojo Barbadoso – Rihanna (53 mln. JAV dolerių), monstriukų mamai Lady Gagai atiteko velnio tuzinas (52 mln. JAV dolerių), 15–16 vietos atiteko vienodai uždirbusiems Katy Perry ir P.Diddy (45 mln. JAV dolerių), o Beyonce uždirbo daugiau nei jos vyras Jay-z (40 mln. JAV dolerių ir 17-a vieta, bei 38 mln. JAV doleriai ir 18-a vieta). O štai Džeimso Bondo garso takelį kūrusiai Adelei ir Kim Kardashian mylimajam Kanye Westui pasisekė kiek mažiau, uždirbę 35 mln. JAV dolerių šie atsidūrė tik 22-oje sąrašo vietoje. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius