Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 05 14

Mariah Carey ruošiasi pasauliniam turui

Į muzikos pasaulį po pertraukos sugrįžusi Mariah Carey jos laukusius gerbėjus džiugina ne tik naujomis dainomis – scenos karalienė planuoja išsiruošti ir į pasaulinį turą, praneša „Us Weekly“.
Mariah Carey
Mariah Carey / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Mariah Carey
Miguelis
Miguelis

„Po didžiulės „Beautiful“ sėkmės Mariah gerbėjai visame pasaulyje labai laukia naujojo jos turo“, – sakė vienas šaltinis „Us Weekly“, pridurdamas, kad dainininkė jį iš tiesų planuoja.

Naujausias 43-ejų Mariah kūrinys „Beautiful“, kurį ji atliko su garsiuoju ritmebliuzo atlikėju 27-erių Migueliu, 25-iose pasaulio šalyse jau yra tapęs hitu numeris vienas, o dar 45-yje pasaulio šalių patenka tarp šiuo metu populiariausių penkių dainų.

Šis pasaulinis turas būtų pirmasis per devynerius metus – paskutinį kartą po visą pasaulį „Grammy“ statulėlėmis apdovanota dainininkė į pasaulines gastroles leidosi 2004-aisiais su „Charmbracelet“ programa.

Šią vasarą dainininkė taip pat žada pristatyti ir naujausią (jau vienuoliktąjį) savo albumą – jame Mariah daugiau dėmesio skirs savo išskirtiniam vokalui ir jame bus mažiau anksčiau jos mėgto hiphopo.

VIDEO: Mariah Carey ir Miguelis – „Beautiful“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius