Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 12

Prie Gintarės Valaitytės ir Ievos Stasiulevičiūtės projekto „ŠarkA“ prisijungė vaikinas

Nauju projekto „ŠarkA“ nariu, netikėtai net pačioms senbuvėms Gintarei Valaitytei ir Ievai Stasiulevičiūtei, tapo vaikinas. Publikai jį žadama pristatyti rudenį.
Projektas „ŠarkA"
Projektas „ŠarkA" / Grupės archyvo nuotr.

Lietuvos pramogų pasaulio padangėje projekto „ŠarkA“ merginos Gintarė Valaitytė ir Ieva Stasiulevičiūtė – seniai matytos viešnios. Merginų duetas sėkmingai pasirodė projekte „Chorų karai“ ir savo vadovaujamą Šachmatinį chorą atvedė iki finalo. Pasibaigus projektui, Šachmatinis choras koncertinės veiklos nenutraukė ir toliau džiugina savo klausytojus bei gerbėjus, o „ŠarkA“ ieško naujų iššūkių.

„Koncertuoti su choru smagu, bet šiandien mes verčiame naują puslapį ir vėl eksperimentuojame. Projektas „ŠarkA“ sugrįžta. Grupės gyvenime prasideda naujas periodas. Netikėtai mums pačioms, mūsų nauju nariu tapo jaunas, talentingas vaikinas, turintis sceninės patirties ir puikius vokalinius duomenis. Mūsų nepastebėti bus sunku!“ – žada merginos.

Atsinaujinusi „ŠarkA“ visuomenei bus pristatyta jau šių metų rudenį.

Šių metų vasarį iš projekto „ŠarkA“ pasitraukė Kristina Ivanova, nusprendusi daugiausia savo dėmesio skirti nuosavam verslui.

Luko Balandžio nuotr./`arkA
Luko Balandžio nuotr./„ŠarkA“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius