Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 07 22

Seneliu tapęs Žilvinas Žvagulis ką tik gimusiai anūkei skiria dainą „Gimei žmogum“

Artėjant 50-ajam gimtadieniu Žilvinas Žvagulis sulaukė geriausios gyvenimo dovanos – pirmosios savo anūkės. Pagaliau tapęs seneliu, atlikėjas pripažįsta, kad Ąžuolas išpildė jo neišsipildžiusią svajonę turėti mergaitę.
Žilvinas Žvagulis
Žilvinas Žvagulis / Asmeninio albumo nuotr.

Žilviną taip pat užplūdo sentimentai, kurie priminė dar tuos laikus, kai gimė jo paties vaikai.

„Prisimenu, kai gimė Ąžuolas, nuėjau prie stendo, kuriame buvo surašyti naujagimiai. Žiūriu parašyta, kad gimė sūnus. Iš karto žinojom, kad jis bus Ąžuolas.

Čia buvo tas variantas, kada vaikas pats atsinešė su savimi savo vardą. Tais laikais nebuvo galima užeiti į patalpas, kuriose būdavo naujagimiai. Pro langelį man parodė jį, o aš iš jaudulio ir emocijų rodau klausdamas, ar vaikas turi dantis“, – juokiasi atlikėjas.

„Prie to paties stendo, kaip sveikinimas tėvams, buvo pakabintas eilėraštis „Gimei žmogum“. Pamenu man taip giliai įstrigo tie žodžiai, kad grįžęs namo parašiau dainą, kurią ir skyriau savo sūnui. Vėliau, kai ją įrašinėjau, teko rimtai vesti derybas su savo 4 metų krikšto dukra Goda, kad savo balseliu tekstą paskaitytų pradžioje...

Ruošdamasis jubiliejiniam koncertui tos dainos nebuvau įtraukęs į repertuarą. Nežinau net kodėl, bet dabar tikrai žinau, kad tą dainą privalau dainuoti, nes turiu ir vėl kam ją skirti...“ – šypsodamasis pasakoja dainininkas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ineta Puzaraitė ir Ąžuolas Žvagulis tapo tėvais – porai gimė pirmoji atžala

VIDEO: Žilvinas Žvagulis - Gimei žmogum

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius