Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„X Faktoriuje“ dėl išlikimo vėl kovojo Jazzu mokinys, projektą paliko Ieva Voverytė ir „ZetaBeat“

Sekmadienio vakarą TV eteryje vėl užvirė įtempta kova. Čia dėl išlikimo susirungė dešimt „X Faktoriaus“ dalyvių. Tai jau ketvirtoji tiesioginė muzikinio projekto laida, kurioje skambėjo populiariausi hitai, o jauni talentingi dalyviai stebino žiūrovus įspūdingais savo pasirodymais. Deja, dviem jų teko palikti šou.
„ZetaBeat“ ir Ieva Voverytė
„ZetaBeat“ ir Ieva Voverytė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Praėjusį sekmadienį iš projekto pasitraukė du Justės Arlauskaitės-Jazzu mokiniai – Algirdas Daumantas Ciūnys ir Deividas Valma. Šį kartą atsisveikino dar du „X Faktoriaus“ dalyviai.

Viena jų – Sauliaus Prūsaičio komandos narė Ieva Voverytė. Kas kris antras, sprendė projekto komisija, ant išlikimo ribos šįkart atsidūrė Jazzu mokinys Paulius Drabulis ir Marijono Mikutavičiaus kuruojama grupė „ZetaBeat“.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Ieva Voverytė
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Ieva Voverytė

Vakaras buvo laimingas Pauliui, jį palaikė trys iš keturių komisijos narių, „taip“ „ZetaBeat“ ištarė tik jų mentorius M.Mikutavičius, patikinęs, kad net jei merginų trijulė nebūtų jų mokinės, jos vis tiek pelnytų didesnes jo simpatijas.

„ZetaBeat“ savo jėgas muzikiniame projekte bando jau ne pirmą kartą. Merginų trijulė „X Faktoriuje“ dalyvavo ir praėjusiais metais, tuomet jų mokytoju buvo tapęs Saulius Urbonavičius-Samas. Deja, praeitą sezoną grupė finišo tiesiojoje taip pat buvo priversta atsisveikinti.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./„ZetaBeat“
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./„ZetaBeat“

Antrą šansą gavusiam P.Drabuliui šis sekmadienio vakaras buvo itin sunkus. Jis į sceną ženngė sergantis, tačiau svarbiausią akimirką sugebėjo įrodyti, kad noras kovoti dėl pergalės stipresnis už ligą.

TAIP PAT SKAITYKITE: „X faktoriuje“ pasirodęs Paulius Drabulis akimirksniu užkariavo merginų širdis: „Scenoje esu kitas aš“

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Paulius Drabulis
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Paulius Drabulis

Išvis už dalyvius šįkart žiūrovai atidavė daugiau nei 20 tūkst. balsų.

Projektui artėjant į pabaigę čia įtampa vis labiau auga. Liko vos aštuoni atlikėjai ir grupės, kuriems dabar reikės dar labiau pasistengti: kai dalyvių gretos mažėja – konkurencija didėja, o tuo pačiu daugėja ir jaudulio.

Ketvirtojoje tiesiogiai transliuojamoje laidoje komisiją itin sužavėjo latvis, S.Urbonavičiaus-Samo mokinys Andis Griva. Jis tapo vienu pagrindinių šio vakaro favoritų, komisijos nariai vaikinui negailėjo liaupsių.

Komisija vienbalsiai pritarė, šis latvio pasirodymas – ne tik geriausias jo paties sąskaitoje, bet ir vienas įspūdingiausių visame projekte. Komisijos narys Saulius Prūsaitis gyrė vaikiną už puikų balsą, choreoigrafiją, pagyrų negailėjo ir Jazzu.

Samas juokavo, kad tokius atlikėjus kaip Andis, jam pasiruošti padėję mokytojai Lietuvoje iš vietinių žvaigždžių taps pasaulinėmis, o M.Mikutavičius patikino – viskas, prie ko Andis prisiliečia, virsta auksu,

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Andis Griva
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Andis Griva
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Paulina Paulauskaitė
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Paulina Paulauskaitė

Ne ką mažiau dėmesio sulaukė ir S.Prūsaičio mokinė Paulina Paulauskaitė.

Švariai skambantis balsas, gebėjimas natūraliai elgtis scenoje, daili išvaizda – kai visa tai susijungia scenoje, kaip sakė komisijos nariai, tiesiog gražu klausyti, gražu žiūrėti. „Tu lyg auksinė žuvelė akvariume, nei pridėsi, nei atimsi. Tiesiog tobulas Dievo kūrinys“, – sakė Samas.

Žodžio kišenėje neieškantis S.Prūsatis prajuokino sėdinčius studijoje apie Paulinos dainavimą išsakęs tokius žodžius, kad „nuo jo čia visiems snukius sutraukia“. Suprask, čia komplimentas – Paulinos balsui, pasak jo, negali likti abejingas.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Mindaugas Avižienis
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Mindaugas Avižienis
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Simona Klusienė
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Simona Klusienė

Savo pasirodymus šį vakarą TV3 žiūrovams dovanojo dešimt dalyvių. Čia taip pat pasirodė Jazzu mokinys Mindaugas Avižienis, S.Prūsaičio koordinuojama, viena iš projekto lyderių vadinama Iglė Bernotaitytė. Scenoje toliau kovos S.Urbonavičiaus-Samos vyresnioji Simona Klusienė, bei M.Mikutavičiaus komandos grupės „Golden Age“ ir „Only Once“.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Iglė Bernotaitytė
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Iglė Bernotaitytė
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./ „Only Once“
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./ „Only Once“
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./ „Golden Age“
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./ „Golden Age“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius