Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15-asis žurnalo „Žmonės“ gimtadienis: garsiausios žvaigždės ir kvapą gniaužiantis šou

Penkiolika metų. Tokią gražią sukaktį šeštadienio vakarą atšventė žurnalas „Žmonės“. Moderniame K29 centre Vilniuje vykęs renginys neabejotinai tapo didžiausiu traukos centru ryškiausioms šalies žvaigždėms. Čia susirinko šimtai svečių.
Žurnalo „Žmonės“ 15-ojo gimtadienio akimirkos
Žurnalo „Žmonės“ 15-ojo gimtadienio akimirkos / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Raudonu kilimu žengė dailiomis suknelėmis išsipusčiusios damos ir stilingi džentelmenai. Tarp jų – kultūros, meno, pramogų, sporto ir verslo pasaulio atstovai.

Šurmulys ant raudonojo kilimo prasidėjo apie 20 val. Netrukus svečių dėmesį prikaustė šventinė programa, kurią vedė skaitmeninė vedėja, pasirodžiusi didžiuliame ekrane.

Vakaro staigmena tapo simbolinis žvaigždžių pagerbimas – čia buvo išdalyti keturi specialūs apdovanojimai, buvo pagerbti žurnalo viršelių herojai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Žurnalo „Žmonės“ gimtadienyje raudonu kilimu žengė šimtai išsipusčiusių svečių

VIDEO: Žurnalo „Žmonės“ gimtadienyje – ryškiausios Lietuvos žvaigždės

Ryškiausioms žvaigždėms – specialūs apdovanojimai

Apdovanojimas už stabilumą ir tradicijas atiteko Arūnui Valinskui. „Jis buvo žvaigždė dar tuomet, kai dar nebuvo „Žmonių“ žurnalo, buvo žvaigždė ir visus 15 metų“ – tokiais žodžiais A.Valinskui skirtą apdovanojimą pristatė žurnalo „Žmonės“ vyriausioji redaktorė Daina Žemaitytė. 

Dar vienas apdovanojimas atiteko renginių organizatoriui Jogailai Morkūnui. Jis įvertintas kaip „žvaigždė tarp žvaigždžių“. Juk žvaigždė ir Jogailos žmona Indrė Morkūnienė, jis pats nuolat sukiojasi garsių žmonių apsuptyje. „Ačiū žmonėms, kad esame žmonės“, – atsiimdamas simbolinį apdovanojimą sakė Jogaila.

Vos prieš kelias dienas J.Morkūnui gimė dukra. Šis įvykis nebuvo pamirštas ir šventėje. Ilgus metus oranžinės spalvos detales mėgęs Jogaila sulaukė ir šmaikštaus skaitmeninės vedėjos klausimo, ar šis jau spėjo rasti tokios pat spalvos sauskelnes. „Nerealus bajeriukas“, – šyptelėjo Jogaila.

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Jogaila Morkūnas
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Jogaila Morkūnas ir Daina Žemaitytė

Įvertintas buvo ir dizaineris Juozas Statkevičius. Jam simbolinis apdovanojimas įteiktas už tai, kad, kaip pats sako, „jis jau yra istorija“. Istorija mados, stiliaus, grožio ir lietuviškojo šou pasaulio. 

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Juozas Statkevičius
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Juozas Statkevičius

Ypatingas, dvigubas apdovanojimas atiteko dviem žurnalo viršelių herojėms Natalijai Bunkei ir Agnei Jagelavičiūtei. Abi jos daugiausiai, po penkiolika kartų, puikavosi ant „Žmonių“ viršelio. Šventinis žurnalo numeris abiem buvo šešioliktas. Natalija ir Agnė gavo vieną skulptūrėlę, kurią pasidalino pusiau.

VIDEO: Gimtadienį švenčiančio žurnalo „Žmonės“ viršelio rekordininkės – Natalija Bunkė ir Agnė Jagelavičiūtė

„Peržiūrėjau visus tuos 15 viršelių. Įsiminė tai, kad pirmame jų buvo tokia antraštė – „Tekėsiu tik vieną kartą“. Kaip manote, trečios vedybos ant viršelio bus?“ – juokėsi N.Bunkė.

Padėkos žodį tarė ir A.Jagelavičiūtė. „Ne paslaptis, kad „Žmonės“ buvo mudviejų karjeros didžiausias remėjas. Ačiū, kad esate“, – sakė ji.

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Natalija Bunkė ir Agnė Jagelavičiūtė
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Natalija Bunkė ir Agnė Jagelavičiūtė
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Martynas Levickis
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Martynas Levickis

Įspūdinga muzikinė programa

Gimtadienio šventėje visų susirinkusiųjų laukė įspūdingi muzikiniai šou: vakaro svečiams koncertavo garsiausi atlikėjai. Čia buvo galima išvysti nuo lubų nusileidusį, tarp balionų sėdintį Martyną Levickį, susirinkusių ausis glostė Vaido Baumilos pasirodymas su neįprasta virtualia renginio vedėja, kuri, kaip vėliau paaiškėjo, buvo aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis.

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Vaidas Baumila
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Vaidas Baumila

Svečiams buvo pristatyti ir keli kvapą gniaužiantys šou. Pasirodymai vyko įvairiose erdvėse – ne tik ant scenos, bet ir liftuose, ant specialios vertikalios scenos.

Daugeliui staigmena tapo Deivydo Zvonkaus ir „jo žmonų choro“ pasirodymas. Į sceną drauge žengė Natalija Bunkė ir Katažina Zvonkuvienė. Trijulė pristatė specialiai šiam renginiui paruoštą kūrinį, kurį palydėjo originalios vizualizacijos.

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Natija Bunkė, Deivydas Zvonkus, Katažina Zvonkuvienė
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Natija Bunkė, Deivydas Zvonkus, Katažina Zvonkuvienė
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Karina Krysko
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Karina Krysko

Originalus buvo Karinos Krysko pasirodymas. Vilkėdama auksiniais žvyneliais žėrinčia suknia ji pasirodė pakibusi žiūrovams virš galvų ir į tariamą sceną žengė vertikaliai nutiestu raudonu kilimu. Tuomet pasigirdo Adele daina „Skyfall“. Vėliau scenoje Karinai talkino akrobatinius triukus atliekantys apsinuoginę šokėjai.

Pakelti akis privertė ir Mios numeris. Drauge su trimis šokėjomis ji įsitaisė stikliniuose pastato liftuose. Įspūdingas pasirodymas nepaliko abejingų.

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Mia
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Mia

Geriausių virtuvės šefų pasirodymas

Po muzikinės programos žurnalo draugai ir bičiuliai buvo vaišinami geriausių Lietuvos virtuvės šefų ruoštais patiekalais.

Gardžiausias kulinarines staigmenas čia pristatė Deivydas Praspaliauskas, Liutauras Čeprackas, Ali Gadžijevas ir Martynas Praškevičius.

Šventės akimirkos:

 Gimtadienio svečiai:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius