Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 05 23

J.Valančiūno marškinėlius vilkintis gerbėjas iš Singapūro: „Jis pats geriausias“

Kokia tikimybė viename Londono restorane sutikti ką tik iš Toronto atskridusį ir, belaukiant skrydžio į tėvynę, papietauti didžiausiame Europos Sąjungos mieste nusprendusį Jono Valančiūno gerbėją iš Singapūro? Pasirodo, didelė. Lietuvos krepšinio žvaigždės marškinėlius vilkintis Ericas Limas prisipažįsta: „J.Valančiūnas yra pats geriausias.“

Į „The Financial Times“ dėl skrudintos antienos išgirtą kinų patiekalų „Four seasons“ restoraną Londono Soho rajone singapūrietis E.Limas užsuko papietauti su draugais. Dvi porelės prisėdo prie ką tik atsilaisvinusio staliuko.

Tame pačiame restorane tuo metu pietavusių lietuvių, tarp kurių buvo ir 15min žurnalistė, akys greitai nukrypo į raudonus vyro marškinėlius. Neįtikėtina, bet ant jų nugarinės dalies buvo užrašytas Jono Valančiūno vardas ir pavardė!

Mariaus Vizbaro nuotr./Kinų patiekalų restoranas „Four seasons“ Londone
Mariaus Vizbaro nuotr./Kinų patiekalų restoranas „Four seasons“ Londone

Ericas nė kiek nenustebo, jog buvo užkalbintas. Pasak jo, lietuvio krepšininko marškinėliai į jį atkreipė dėmesį ir Toronte. Būtent iš šio miesto JAV singapūrietis ir atskrido į Londoną.

„Vykome keturiese į Torontą. Išbuvome ten 11 dienų. Stebėjome „Raptors“ varžybas. Esu jų gerbėjas. Ir štai dabar skrendame atgal į namus, į Singapūrą. Londone teko persėsti į kitą lėktuvą. Kol laukiame antrojo skrydžio, sumąstėme pavalgyti Kinų rajone“, – paaiškino kiek daugiau nei 5 milijonus turinčio miesto-valstybės Pietryčių Azijoje gyventojas.

Singapūre, kaip ir daugelyje pasaulio šalių, populiariausia sporto šaka – futbolas, tačiau E.Limas dievina krepšinį, kuris rikiuojasi antroje pozicijoje. Toronto komandą jis pamėgo prieš trejus metus, o į J.Valančiūno sirgalių gretas įstojo tuomet, kai ši komanda užtikrintai ėmė žygiuoti NBA finalinės serijos link.

„Turiu dvejus jo marškinėlius. Vienus pirkau seniau. O antruosius, kuriuos vilkiu dabar – Toronte prieš kelias dienas. Lankėmės „Raptors“ varžybose. Labai trūko J.Valančiūno. Tikiuosi jį išvysti finale. Linkiu jam pasveikti“, – šyptelėjo 41-erių metų E.Limas.

Gailisi jis tik vieno, jog jo mylimiausią NBA krepšininką kamuoja traumos. Paklaustas, kodėl patinka J.Valančiūnas, singapūrietis patikino, jog jis iki traumos buvo labai geras atakuojantis žaidėjas.

Vilkėdamas šio Lietuvos krepšininko marškinėlius, dėmesio E.Limas, kaip jis pats teigia, nemažai sulaukė ir Toronte. Ten J.Valančiūną žino visi.

„Pirmyn, „Raptors“!“ – mostelėjęs kumščiu į viršų, šūksniu pokalbį baigė E.Limas.

VIDEO: Jono Valančiūno karščiausias gerbėjas – Ericas iš Singapūro

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius