-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 14

Darjušo Lavrinovičiaus sugrįžimą stabdo naujos bėdos, „Lietuvos rytas“ negaus Kšištofo

Sugrįžimui į aikštę besirengęs Darjušas Lavrinovičius turi naujų sveikatos problemų. Po pasaulio krepšinio čempionato šį sezoną nė minutės nesužaidęs aukštaūgis gali ir vėl gultis ant operacinio stalo, o tai veikiausiai sutrukdys jo broliui Kšištofui sustiprinti Vilniaus „Lietuvos rytą“.
Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai
Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Sezono pradžioje Emilijos Redžo „Grissin Bon“ krepšinio komanda, dviem mėnesiams netekusi piršto traumą patyrusio Darjušo Lavrinovičiaus, pasikvietė aukštaūgio brolį Kšištofą.

Su K.Lavrinovičiumi buvo sudaryta sutartis iki gruodžio vidurio. Nors krepšininkas sėkmingai žaidė Italijoje ir išreiškė norą likti klube, tačiau sugrįžus Darjušui „Grissin Bon“ vadovai nusprendė, kad kito brolio jiems nebereikia.

pallacanestroreggiana.it nuotr./Darjušas Lavrinovičius sezono pradžioje
pallacanestroreggiana.it nuotr./Darjušas Lavrinovičius sezono pradžioje

Kaip rašė krepšinio naujienų portalas krepsinis.net, K.Lavrinovičius jau buvo sutaręs su Europos taurėje žaidžiančia „Lietuvos ryto“ komanda, bet jei D.Lavrinovičius negalės žaisti, italai greičiausiai pasiliks Kšištofą.

Portalas sportando.com praneša, kad D.Lavrinovičius susidūrė su nugaros problemomis ir greičiausiai jam prireiks operacijos.

Šį sezoną Europos taurės turnyre K.Lavrinovičius ant parketo praleisdavo po 19 minučių, įmesdavo 6,9 taško, atkovodavo 3,4 atšokusio kamuolio ir rinkdavo 6,8 naudingumo balo.

Italijos pirmenybėse sekėsi geriau – 10,4 taško, 4 atkovoti kamuoliai, 1,2 rezultatyvaus perdavimo ir 11,6 naudingumo balo per 19 žaidimo minučių.

7 pergales per 9 rungtynes iškovojusi „Grissin Bon“ Italijos pirmenybėse žengia antroje vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius