Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 26

A.Sireika pripažino, kad „Neptūnas“ jo auklėtinius nuleido ant žemės

Utenos „Juventus“ strategas Antanas Sireika į klausimus po pralaimėtų rungtynių „Neptūnui“ atsakinėjo su šypsena. Treneris nepuolė kritikuoti auklėtinių, kurie prieš svečius iš uostamiesčio neturėjo jokių šansų. A.Sireika pripažino, kad „Neptūnas“ jo komandą nuleido ant žemės.
Antanas Sireika
Antanas Sireika / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Neptūnas“ dar trečiajame kėlinyje susikrovė 30 taškų persvarą ir laimėjo LKL rungtynes 98:83.

„Reikia pripažinti kokybišką varžovų žaidimą. Visi pataikė. Pirmoje rungtynių pusėje net nemetė baudų – jiems užteko dvitaškių ir tritaškių. Tai išmušė iš vėžių. Matėte, ir devynias baudas sugebėjome pramesti (V.Čepukaičio baudų metimai 2/11)... Varžovai įvarė šiokį tokį šoką“, – kalbėjo A.Sireika.

Jis pripažino, kad pastaruoju metu demonstruotas geras žaidimas „Juventus“ komandą buvo iškėlęs į padebesis. „Gerai žaidėme, visos tos prognozės, kad „Neptūnas“ kris Utenoje... Lazda turi du galus, ir anksčiau vėliau atsisuka ir kitas galas. Matyt, neįvertinome, kad gali būti ir toks scenarijus“, – teigė uteniškių treneris.

VIDEO: A. Sireika: „Reikia pripažinti - Neptūnas žaidė puikiai“

„Neptūno“ treneris Dainius Adomaitis liko patenkintas pagrindinių žaidėjų pasirodymu, bet nusivylė jaunimo žaidimu. Nieko nelėmusį ketvirtą kėlinį „Neptūnas“ pralaimėjo 16:29.

„Noriu pasveikinti vyrus. Tai, ką planavome per treniruotes, įvykdėme ir rungtynėse. Ypač pavyko išpildyti akcentus, kuriuos dėliojome gynyboje“, – sakė D.Adomaitis.

„Jaunimas tokiose rungtynėse visuomet gauna šansą, bet jį reikia išnaudoti. Tai pikčiausia. Turi kabintis kaip į išgyvenimo šansą. Tai akmuo į jaunimėlio daržą, bet rungtynėmis esu patenkintas“.

„Bijau džiaugtis, nes jau ne kartą pasidžiaugęs po to turėjau nusivilti“, – pridūrė „Neptūno“ treneris.

VIDEO: D. Adomaitis: „Bijau prisikalbėti dėl gero žaidimo“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius