-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 25

Rekordinius 36 pelnęs K.Lavrinovičius: „Ačiū komandai, kad sugebėjo mane išnaudoti“

Panevėžio „Lietkabelio“ komanda 20-ąją pergalę Lietuvos krepšinio lygos („Tete-a-Tete Casino“ LKL) sezone pasiekė 85:82 išvykoje palauždamas Prienų–Birštono „Vytauto“ ekipą.
Kšištofas Lavrinovičius
Kšištofas Lavrinovičius / Stopkadras

Vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis džiaugėsi ne tik dėl laimėjimo, bet ir dėl Kšištofo Lavrinovičiaus fantastiško pasirodymo, kuris yra geriausias šiame LKL sezone.

„Labai reikėjo šitos pergalės, nes pastaruoju metu buvome patyrę kelis pralaimėjimus. „Vytautas“ žaidžia kaip senais gerais laikais – priverčia žaisti neįprastą krepšinį, kai rengiama daug greitų atakų, metama daug tritaškių. Dėl Kšištofo, tai džiugu, kad jis dar turi daug parako“, – šypsojosi strategas.

„Reikia pripažinti, kad šį kartą buvo ir sėkmės faktorius, bet to galėjo ir neprireikti, jeigu būtume geriau sužaidę gynyboje. Akcentavome Delininkaičio ir Valeikos „du prieš du“, bet dėl to turėjome problemų, ypatingai antroje mačo dalyje“, – analizavo strategas.

VIDEO: K.Maksvytis: „Kšyštofas įrodė - parako dar turi„

K.Lavrinovičius per 29 minutes sumetė 36 taškus (8/9 dvit., 5/7 trit., 5/6 baud.), atkovojo 6 kamuolius, išprovokavo 8 pražangas, atliko rezultatyvų perdavimą, kartą prasižengė, blokavo metimą ir surinko net 47 naudingumo balus. Jis visus nuopelnus atidavė įžaidėjams Lorenzo Williamsui ir Žygimantui Janavičiui.

„Žinote, pradžioje krito metimai, mūsų įžaidėjai labai protingai rasdavo mane, laiku perduodavo kamuolį. Mečiau laisvas, įkrito. Šiandien man sekėsi, gerai jaučiausi. Tikrai dėkoju visai komandai, kuri mane labai puikiai išnaudojo“, – mintimis dalinosi K.Lavrinovičius.

VIDEO: K.Lavrinovič: „Krito metimai ir komandos draugai padėjo“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius