-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 28

Keliaujančius iš Kauno palydės „Žalgirio“ trofėjų paroda

Kauno oro uostas atnaujino bendradarbiavimą su Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubu – oro uoste atidaryta svarbiausių komandos trofėjų paroda „70 didingų sezonų“. Keliaujantys iš Kauno iki rugsėjo pabaigos galės apžiūrėti taures, iškovotas per 70 metų komandos istoriją, ir susipažinti su reikšmingiausių laimėjimų akimirkomis.
„Žalgirio“ trofėjų paroda
„Žalgirio“ trofėjų paroda / Luko Kazakevičiaus nuotr.

Prieš atkeliaudama į Kauno oro uostą paroda buvo eksponuojama „Žalgirio“ arenoje, tad dabar progą ją išvysti turės ne tik krepšinio gerbėjai, bet ir į miestą atvykstantys užsieniečiai bei daugiau keliaujantys lietuviai.

„Kauno oro uostas yra pirmoji vieta, kurią pamato užsieniečiai, atkeliavę į Laikinąją sostinę oro transportu, tad norime jiems parodyti tai, kas labiausiai garsina miesto vardą – krepšinį ir „Žalgirį“. Patys būdami krepšinio gerbėjais tikimės šia paroda tiek Lietuvos, tiek užsienio keleiviams suteikti ir papildomų emocijų – galbūt kas nors prisimins, kaip stebėjo pergalingas rungtynes ar bus įkvėptas siekti savo sportinių tikslų“, – sakė Kauno oro uosto direktorius Bruno Kaspar.

„Eksponuodami komandos iškovotas taures „Žalgirio“ arenoje pastebėjome, kad gerbėjai dažnai prie jų sustoja, fotografuojasi ir džiaugiasi žalgiriečių pasiektomis pergalėmis. Mūsų siekis, kad apie „Žalgirio“ pasiekimus žinotų visas pasaulis, todėl mielai sutikome ekspozicija pasidalinti ir su Kauno oro uostą aplankančiais keleiviais. Tikimės, kad susipažinę su trofėjais, jie atras kelią ir į „Žalgirio“ areną“, – teigė Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Parodoje Kauno oro uoste eksponuojamos šešios „Žalgirio“ iškovotos taurės ir pergalių nuotraukos iš 1998-2014 m. klubo sezonų. Jas bus galima apžiūrėti ne Šengeno sektoriaus keleivių išvykimo salėje iki rugsėjo pabaigos.

Anksčiau oro uoste keleivius pasitikdavo „Žalgirio“ stendas su komandos krepšininkais, artimiausiu metu tikimasi jį atnaujinti, o iki naujojo krepšinio sezono pradžios Kauno oro uoste duris atvers ir „Žalgirio“ suvenyrų parduotuvė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius