-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 04

Krepšinio sirgalių palaikymas suveikė? Robertas Petrauskas vėl komentuos Eurolygą

Sporto gerbėjai, praėjusią savaitę susirūpinę, kad nebeišgirs mėgstamo krepšinio komentatoriaus, gali lengviau atsipūsti. Robertas Petrauskas iš didžiojo krepšinio nesitraukia. Legendinis komentatorius visą ateinantį sezoną komentuos svarbiausias Eurolygos ir Europos taurės varžybas.
Robertas Petrauskas
Robertas Petrauskas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Lažybų bendrovė „TonyBet“ pranešė, kad ateinantį sezoną ji kol kas vienintelė Lietuvoje nemokamai transliuos visus Eurolygos ir Europos taurės mačus, o Lietuvos komandų – Kauno „Žalgirio“, Vilniaus „Lietuvos Ryto“ ir Klaipėdos „Neptūno“ kovas visą sezoną tiesiogiai komentuos žinomiausias šalies krepšinio komentatorius R.Petrauskas.

„Džiaugiuosi, kad neteks atitrūkti nuo krepšinio“, – po sutarties su pasirašymo kalbėjo R.Petrauskas. „Jau po truputį buvau pradėjęs dėliotis planus, tačiau sulaukęs pasiūlymo ir toliau tęsti komentatoriaus darbą, negalėjau jo atsisakyti. Per daug myliu krepšinį ir jam neabejingus žmones. Šis darbas man teikia didžiulį malonumą, todėl džiaugiuosi, kad galėsiu ir toliau komentuoti svarbiausias krepšinio kovas.“

Prieš kelias dienas TV3 televizija pranešė, kad šiemet Lietuvos krepšinio rinktinės kovas komentuos ne R.Petrauskas, o Lino Kunigėlio ir Mindaugo Rainio duetas. Anot televizijos atstovų, komentatorių dueto darbas labai patinka žiūrovams, tad televizija nusprendė eiti nauju keliu.

Vis dėlto, atrodo, kad TV3 padarė klaidą, mat krepšinio sirgaliai kaip mat pradėjo reikšti palaikymą R.Petrauskui. Tinklapyje peticijos.com sukurtą peticiją „Grąžinkit Robertą!“ pasirašė virš 8 tūkst. žmonių. Palaikymą R.Petrauskui puikiai atspindi ir žemiau esančios 15min.lt apklausos rezultatai.

Lažybų bendrovė savo žaidėjams suteiks galimybę tiesiogiai stebėti visas Eurolygos ir Europos taurės rungtynes – to Lietuvoje iki šiol nesiūlė nė vienas televizijos kanalas. Transliacijas su R.Petrausko komentarais bus galima stebėti internetu – bendrovės tinklapyje www.tonybet.lt

Bene žinomiausias Lietuvos sporto komentatorius R.Petrauskas karjerą televizijoje pradėjo 1999 metais komentuodamas LKL mačus, o jau 2000-aisiais dirbo ir Sidnėjaus olimpinėse žaidynėse. Eurolygos kovas Petrauskas komentuoja jau daugiau nei dešimtmetį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius