Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Teniso mėgėjams – šansas susitikti su Rafaeliu Nadaliu ir apsilankyti jo akademijoje

Praėjusiais metais vienoje geriausių teniso akademijų visame pasaulyje apsilankę lietuviai liko sužavėti viešnage, todėl šiemet ji organizuojama ir vėl. Balžeko teniso akademija nusprendė pakartoti išvyką į Rafaelio Nadalio teniso mokyklą, įsikūrusią už 3 tūkstančių kilometrų nuo Lietuvos – saulėtoje Maljorkos saloje.
35-ių laipsnių karštyje Rafaelis Nadalis nepaliko vilčių varžovui
35-ių laipsnių karštyje Rafaelis Nadalis nepaliko vilčių varžovui

Visi vyksiantys teniso mylėtojai turės galimybę kasdien treniruotis su R.Nadalio teniso akademijos komplekse, kur yra net 26 naujos kietos dangos ir gruntinės aikštelės. Maža to, patarimus dalins ir treniruočių procesą prižiūrės kvalifikuoti akademijos treneriai.

Kokios treniruotės be varžybų – visi norintys galės rungtyniauti vienetus, dvejetus ar mišrius dvejetus. Kadangi vyksta gana didelė grupė, galima pasirinkti ir skirtingo lygio varžovus – nuo silpnesnio iki to, kurį įveikti bus tikras iššūkis.

Ispanai treneriai išmokys ne tik smūgių ar pratimų, bet ir smagių teniso žaidimų ar taisyklių, kurių Lietuvoje niekas nėra išbandęs.

Jeigu Lietuvoje pavasaris dar tik bando išstumti žiemą, tai Maljorkoje oras yra puikus ir ten ištisus metus šviečia saulė bei vyrauja puiki atmosfera. Visų keliaujančių lauks šiltas oras, nuostabus maistas ir daug sporto linksmybių.

Nukeliavus į R.Nadalio akademiją, žinoma, jog norisi sutikti ir patį jos įkūrėją. Kelionės organizatoriai tyčia pasirinko ramesnį laikotarpį, kai vyksta mažiau ATP varžybų. Taip išauga šansai sutikti R.Nadalį, su juo pabendrauti ar nusifotografuoti.

Kelionės į R.Nadalio akademiją grupė dar nėra galutinai suformuota, todėl dar visi norintys gali įšokti į paskutinį traukinį. Kelionė prasidės balandžio 1-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius