Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 05 29

Andy Murray iškovojo devintą pergalę iš eilės ir pateko į „French Open“ ketvirtfinalį

Šio sezono Romos „Masters“ turnyro čempionas Andy Murray iškovojo devintąją savo pergalę iš eilės ir šeštą kartą tarpusavio dvikovose nugalėjo amerikietį Johną Isnerį. Dvikova buvo sustabdyta dėl lietaus, tačiau netrukus tęsėsi ir baigėsi rezultatu 7:6 (11:9), 6:4, 6:3. Kitame etape antroji pasaulio raketė susitiks su Kei Nishikorio ir Richardo Gasquet poros nugalėtoju.
Andy Murray
Andy Murray / „Scanpix“/AP nuotr.

A.Murray iškovojo savo devintąją pergalę iš eilės ant grunto dangos, o ilgiausia jo serija karjeroje yra dešimt laimėtų dvikovų. Britas pateko į savo šeštąjį „Roland Garros“ ketvirtfinalį, o turnyre dalyvauja devintą kartą.

Škotas į ketvirtfinalį pateko 19-a kartų iš pastarųjų 20-ies „Didžiojo kirčio“ turnyrų. Vienintelį savo pralaimėjimą britas patyrė 2015-ų metų „US Open“ varžybose, kai ketvirtame varžybų etape nusileido Kevinui Andersonui.

„Roland Garros“ ketvirtfinalyje antroji pasaulio raketė susitiks su penktąja turnyro rakete K.Nishikoriu arba devintuoju pagal skirstymą R.Gasquet. Prieš japoną jis yra laimėjęs šešis kartus iš septynių, o prancūzą nugalėjo septynis sykius iš dešimties.

Šiame mače A.Murray varžovo padavimų serijos nepalaužė tik pirmame sete, todėl buvo žaidžiamas pratęsimas. Jame J.Isneris tris kartus buvo per tašką nuo laimėto seto, tačiau A.Murray sėkmingai sužaidė svarbiausiose mačo akimirkose.

Vėliau škotas palaužė varžovą po sykį per setą, o pats laimėjo visas savo padavimų serijas. Šiame mače J.Isneriui nepadėjo ir 18-a neliečiamų padavimų, tačiau padavimus geriau sužaidė A.Murray. Škotas laimėjo net 83-is proc. savo pirmų padavimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius