-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 03

Argentina grąžino intrigą Daviso taurės finale

Ispanijos rinktinės tenisininkai nepasinaudojo galimybe jau po Daviso taurės finalo dvejetų mačo iškelti nugalėtojų trofėjų. Antrą varžybų dieną argentiniečių Davido Nalbandiano ir Eduardo Schwanko duetas 6:4, 6:2, 6:3 nugalėjo korto šeimininkus Feliciano Lopezą ir Fernando Verdasco porą.
Davidas Nalbandianas ir Eduardo Schwankas
Davidas Nalbandianas ir Eduardo Schwankas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Mes sužaidėme puikų mačą. Esame geroje formoje ir ši serija dar nesibaigė“, – po žūtbūtinės pergalės kalbėjo D.Nalbandianas.

Argentiniečiai įspūdingai pradėjo susitikimą ir po savo padavimų pirmame sete varžovams leido laimėti tik šešis taškus. Trečiame geime laimėjo F.Lopezo padavimų seriją ir išsaugojo iniciatyvą.
Antrame sete Argentinos rinktinės tenisininkai išsiveržė į priekį 4:0 ir tęsė užtikrintą žaidimą.

Trečio seto pačioje pradžioje F.Lopezas, kai rezultatas buvo 30:40, paduodamas padarė dvigubą klaidą ir suteikė varžovams dar vieną galimybę išsiveržti į priekį. D.Nalbandianas ir E.Schwankas sėkmingai susitvarkė su visais iššūkiais ir šventė užtikrintą pergalę.

„Tikrai, šiandien mes nežaidėme gerai“, – po pralaimėjimo kalbėjo Ispanijos rinktinės kapitonas Albertas Costa.

Argentinos tenisininkai po antros Daviso taurės finalo dienos atsilieka 1:2.

Specialistų pagyrimų sulaukė D.Nalbandianas, buvusiai trečiai pasaulio raketei tai buvo vos antras dvejetų mačas per paskutinius 20 mėnesių, tačiau jis puikiai žaidė prie tinklo ir sėkmingai atakavo varžovus.

Rytoj lemiamos kovos, po kurių paaiškės 2011 metų Daviso taurės nugalėtoja. Pirmame, didelę intrigą keliančiame mače, Rafaelis Nadalis kovos su Juanu Martinu del Potro.

Penktoje akistatoje turėtų žaisti Davidas Ferreras ir Juanas Monaco, tačiau vietoje šio tenisininko Argentinos rinktinės kapitonas Tito Vazquezas gali pasirinkti veteraną Davidą Nalbandianą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius