-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 24

Caroline Wozniacki į teniso kortus žengė vilkėdama futbolininko Steveno Gerrardo marškinėlius (nuotraukos)

Pirmoji pasaulio moterų teniso raketė Caroline Wozniacki prieš turnyro Dohoje, Katare, ketvirtfinalio mačą su itale Flavia Pennetta apšilinėjo vilkėdama Anglijos futbolo rinktinės ir „Liverpool“ saugo Steveno Gerrardo marškinėlius su originaliu žaidėjo parašu.
Dėmesį traukė ne tik puikus Caroline Wozniacki žaidimas, bet ir tenisininkės apranga apšilimo metu
Dėmesį traukė ne tik puikus Caroline Wozniacki žaidimas, bet ir tenisininkės apranga apšilimo metu / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Juos lenkų kilmės Danijos tenisininkė prieš keletą dienų gavo iš vieno draugo. „Draugai pasakė, jog būtų puiku, jei užsidėčiau šiuos marškinėlius prieš ketvirtfinalio mačą. Tiesiog pamaniau, kad tai gera mintis“, – po mačo, kurį laimėjo rezultatu 6:2, 6:0, kalbėjo C.Wozniacki.

C.Wozniacki yra didelė futbolo gerbėja ir prisiekusi „Liverpool“ komandos aistruolė. Danijos rinktinės ir Londono „Arsenal“ puolėjas Nicklas Bendtneris yra artimas tenisininkės draugas, o S.Gerrardas ir į „Chelsea“ iš Liverpulio persikėlęs Fernando Torresas – mėgstamiausi C.Wozniacki futbolininkai.

Tenisininkės tėvas Piotras praeityje buvo profesionalus futbolo žaidėjas, o 25 metų brolis Patrikas šiuo metu atstovauja Danijos „Hvidovre IF“ futbolo klubui.

Pati C.Wozniacki viename interviu yra minėjusi, kad jei nebūtų pasukusi teniso keliu, ko gero taip pat būtų tapusi profesionalia futbolo žaidėja, mat moterų futbolas Danijoje yra pakankamai aukšto lygio.

„Qatar Ladies Open“ turnyro pusfinalyje C.Wozniacki susitiks su prancūzę Marion Bartoli, kuri ketvirtfinalyje 6:2, 6:2 nugalėjo kinę Peng Shuai. Kartu su pagrindiniu prizu turnyro Dohoje nugalėtojai atiteks 111 tūkst. JAV dolerių čekis ir 470 WTA klasifikacijos taškų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius