-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 10

Grigelis: Jautėme, jog esame stipresni (nuotraukos, video)

Pergalingą tašką Lietuvos rinktinei prieš Airiją Daviso taurės Europos-Afrikos zonos II grupėje dvejetų varžybose iškovoję Laurynas Grigelis (ATP 429) ir Ričardas Berankis (ATP 132) kartu žaidė pirmą kartą. „Žaidė tikrai gerai. Negi nesimatė?“ - po mačo auklėtinius gynė Lietuvos rinktinės kapitonas Remigijus Balžekas.
Dvikovos akimirka
L.Grigelis ir R.Berankis sulaukė ir piniginių prizų / A.Gimžausko/Sportas.info nuotr.

Pajėgiausi mūsų šalies tenisininkai airius Barry Kingą ir Jamesą Cluskey dvejetų varžybose įveikė rezultatu 6:3, 6:3, 6:4.

„Jautėme, jog esame stipresni. Buvome atsipalaidavę, žaidėme savo žaidimą“, - džiaugėsi L.Grigelis.

„Su Laurynu kartu žaidėme pirmąjį kartą, bet sekėsi tikrai gerai. Visgi, priešingai nei turbūt atrodė, lengva tikrai nebuvo“, - pridūrė R.Berankis.

Sekmadienį Berankis ir Grigelis ilsėsis

Per dvi dienas tris pergales prieš airius iškovoję R.Berankis ir L.Grigelis sekmadienį ilsėsis.

„Sekmadienį žais Lukas Mugevičius ir Dovydas Šakinis. R.Berankis ir L.Grigelis nusipelnė poilsio. Dabar jau visiškai nesvarbu koks bus rezultatas – 5:0 ar 3:2 – svarbiausia yra pergalė. Jaunimui bus puiki treniruotė. Aišku, stengsimės laimėti, tačiau rezultatas nebus svarbus“, - džiaugėsi R.Balžekas.

Tikisi kautis su slovėnais

Užsitikrinę pergalę prieš Airiją Lietuvos rinktinė pateko į trečiąjį Daviso taurės Europos-Afrikos zonos II grupės ratą, kuriame rugsėjo 17-19 dienomis tikriausiai kausis su Slovėnija (slovėnai po pirmos dienos prieš bulgarus pirmavo užtikrintai – 2:0).

„Tikriausiai žaisim su slovėnais. Taip ir tikėjomės. Pernai pralaimėjome 0:5, tai šiemet stengsimės pasipriešinti. Aišku, stengsimės laimėti, tačiau bus tikrai sunkiau. Bijau sakyti, kad laimėsime 100 procentų, tačiau kokiais 90 proc. laimėsime (šypsosi)“, - pasakojo R.Balžekas.

VIDEO: 15min.lt - Grigelio, Berankio ir Balžeko mintys po pergalės prieš Airiją


Airiai gyrė lietuvius


Airijos rinktinės kapitonas Seanas Sorensenas po pralaimėto mačo neslėpė nusivylimo, tačiau teigė, jog lietuviai buvo žymiai stipresni.

„Esame nusivylę, tačiau lietuviai buvo žymiai stipresni ir nusipelnė šios pergalės. Po pirmosios dienos tikėjomės rezultato 1:1, tačiau atsilikome 0:2. Šeštadienį išleidome žaisti stipriausią savo dvejetų komandą ir tikėjomės, jog mačas bus lygesnis, tačiau lietuviai vėl pasirodė stipresni“, - guodėsi airių kapitonas.

„Didelį pranašumą lietuviams suteikė jų gerbėjai“, - pridūrė S.Sorensenas.

Apdovanojo penkiaženklėmis sumomis

Lietuvos teniso didvyriais tapę R.Berankis ir L.Grigelis sulaukė ir apdovanojimų. Be gerbėjų gėlių, aplodismentų ir padėkos žodžių, pajėgiausi Lietuvos tenisininkai sulaukė ir piniginių premijų. Lietuvos rinktinės rėmėjas „MG Baltic“ R.Berankiui ir L.Grigeliui pažadėjo po 10 tūkst. Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius