Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 08

Londone – nelengvos Andy Roddicko ir Juano Martino Del Potro pergalės

Šiuo metu dešimtąją vietą geriausiųjų pasaulio tenisininkų reitinge užimantis trečiasis pagal skirstymą amerikietis Andy Roddickas tik po labai atkaklios kovos pateko į ATP 250 serijos „AEGON Championships“ turnyro aštuntfinalį. Antrajame rate jis po dvi valandas ir trylika minučių trukusios trijų setų kovos 7:6(2), 6:7(5), 6:4 palaužė ispaną Feliciano Lopezą.
Andy Roddickas
Andy Roddickas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Galiu pasakyti, kad tikrai neapsidžiaugiau, kad man teks su juo žaisti antrajame rate“, – sakė A. Roddickas. „Žinojau, kad bus nelengva, nes jis puikus žolės kortų specialistas. Bet ant žolės aš jaučiuosi puikiai. Tai vienas iš mėgstamiausių mano turnyrų visame pasaulyje ir aš labai laimingas, kad sugrįžau čia į Londoną.“

Beje, tai buvo jau septintoji amerikiečio pergalė prieš šį Ispanijos tenisininką iš tiek pat galimų. Per visus ankstesniuosius tarpusavio susitikimus teksasietis pralaimėjo tik du setus, ir abu jų – po “tie break’ų”.

Aštuntfinalyje A. Roddickas susitiks su tautiečio Donaldo Youngo ir 15-ojo pagal skirstymą afrikiečio Kevino Andersono poros nugalėtoju.

Gana nesunkią pergalę pirmajame rate iškovojo 22-oji pasaulio raketė, argentinietis Juanas Martinas Del Potro. Jis per valandą ir 22 minutes 6:4, 6:2 nugalėjo uzbeką Denisą Istominą.

Pirmą kartą po ketverių metų pertraukos į Karalienės Klubą sugrįžęs argentinietis šiandien puikiai žaidė savų padavimų metu – atliko penkis padavimus be atsako ir per juos pralaimėjo vos vienuolika taškų (36/47, 77%).

Kitas J. M. Del Potro varžovas – rusas Igoris Kunicynas, kuriam vakar pirmaujant 6-4, 6-6, amerikietis Aleksandras Bogomolovas jaunesnysis pasitraukė iš mačo dėl traumos.

Pirmąjį kartą šis ATP 250 serijos turnyras, kurio prizinį fondą sudaro 694 tūkst. 250 eurų, surengtas 1969 metais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius