-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 27

Nickas Kyrgiosas vėl siautė Kanadoje: šįkart kirto australų sirgaliams

Liūdnai pagarsėjęs Australijos tenisininkas Nickas Kyrgiosas po sensacingos nesėkmės Toronte pažėrė dar kelis perliukus. Anot 19-osios pasaulio raketės, Australijos sporto gerbėjai nėra tokie šaunūs, kokie yra kanadiečiai.
Nickas Kyrgiosas
Nickas Kyrgiosas / „Scanpix“ nuotr.

N.Kyrgiosas „Rogers Cup“ turnyro starte po trijų setų kovos netikėtai nusileido 17-os metų kanadiečiui Denisui Šapovalovui, kuris ATP reitinge užima viso labo 370-ą vietą.

VIDEO: „Rogers Cup“ turnyro starte Nickas Kyrgiosas patyrė sensacingą nesėkmę

Po sensacingo pralaimėjimo N.Kyrgiosas pareiškė, kad varžovui daug jėgų turėjo suteikti karštai jį palaikę kanadiečiai. Pasak 21-erių metų tenisininko, australai turėtų ko pasimokyti iš Toronte susibūrusių aistruolių.

„Mano varžovas sulaukė nuostabaus palaikymo. Akivaizdu, kad Kanadiečiai savo atletus palaiko kur kas labiau, nei australai,“ – rėžė N.Kyrgiosas.

Paprašytas apie tai pašnekėti daugiau, N.Kyrgiosas nepasimovė ant žurnalistų kabliuko ir pareikškė, kad „viskas ir taip aišku“.

19-oji pasaulio raketė australais nepatenkintas jau ne pirmą kartą. Prieš kelis mėnesius tarp N.Kyrgioso ir Australijos olimpinio komiteto pirmininkės Kitty Chiller užvirė žodžių karas, galiausiai tenisininką privertęs pasitraukti iš Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių.

Beje, savo pasisakymais N.Kyrgiosas visų dėmesį Kanadoje atkreipė antrus metus iš eilės. Pernai tame pačiame „Rogers Cup“ turnyre dvikovos metu jis pareiškė, kad jo draugas permiegojo su Stano Wawrinkos drauge.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius