Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 22

Ričardo Berankio ir Lauryno Grigelio dvikovą aistruoliams dovanoja – „Hugo Boss“

Geriausi Lietuvos tenisininkai Ričardas Berankis ir Laurynas Grigelis raketes sukryžiuos gruodžio 9 d., penktadienį, SEB arenoje. Šį išskirtinį susitikimą teniso aistruoliams dovanoja vienas populiariausių pasaulyje drabužių prekės ženklas „Hugo Boss“.
Mačo akimirka
Mačo akimirka / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.
Temos: 1 „Hugo Boss“

„Hugo Boss šiemet švenčia dešimties metų Lietuvoje jubiliejų. Tai energingas ženklas, kurio pirkėjai yra ne tik aktyvūs verslo, visuomenės žmonės, bet lygiai taip pat aktyviai leidžia ir laisvalaikį. Jau keletą dešimtmečių „Hugo Boss“ visame pasaulyje remia tenisą, todėl džiaugiamės galėdami prisidėti prie galimybės parodyti geriausių Lietuvos teniso žaidėjų akistatą“, – sakė Irma Marcinkienė, „Aprangos“ grupės marketingo direktorė.

Apie 650 žiūrovų ir tarptautinio vaikų turnyro dalyviai teniso mačą galės stebėti SEB teniso arenoje.

„Kviečiame visus aistruolius registruotis tinklapyje www.sebarena.lt ir daugiau nei 100 jų sulauks išskirtinės dovanos – kvietimo stebėti mačą gyvai. Tuo tarpu visus likusius aistruolius kviečiame stebėti rungtynes tiesiogiai per TV1 nuo 19.30 val. Esame dėkingi tiek rėmėjams, tiek TV1 kanalui už galimybę parodyti reginį kuo platesniam ratui žmonių“, – pasakojo „Teniso pasaulis“ atstovė Ingrida Bertašiūtė.

Dvikovos nekantriai laukia ir patys vakaro kaltininkai – Ričardas Berankis ir Laurynas Grigelis. Atsakomybė žaisti namuose visuomet didelė, tačiau du geriausi Lietuvos tenisininkai aistruoliams nori atsidėkoti už palaikymą viso sezono metu, tiek po pergalių, tiek ir po pralaimėjimų. Tuo pačiu, žaidėjai raketes sukryžiuos ir dėl SEB banko įsteigto piniginio prizo bei „Hugo Boss“ asmeninių dovanų. Tenisininkus mačo metu palaikys treneriai Remigijus Balžekas ir Giuseppe Menga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius