-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 01

Vimbldone – nuostabi Juano Martino Del Potro pergalė prieš Staną Wawrinką

Dėl prasto oro Vimbldone penktadienį buvo sužaistas viso labo vienas mačas. Tačiau jis pateisino visus lūkesčius. Pirmą kartą nuo 2008 metų antrame Vimbldono etape susikovė du “Didžiojo kirčio” turnyrų nugalėtojai Juanas Martinas Del Potro ir Stanas Wawrinka, o pergalę 3:6, 6:3, 7:6 (7:2), 6:3 šventė 165-oji pasaulio raketė iš Argentinos.
Juanas Martinas Del Potro Vimbldone patiesė Staną Wawrinką
Juanas Martinas Del Potro / „Scanpix“ nuotr.

165-ajai pasaulio raketė dėl sunkių traumų paskutinį kartą Vimbldone dalyvavo tik 2013 metais. Penktadienį J.M. Del Potro prieš pirmo ATP dešimtuko tenisininką žaidė pirmą kartą po beveik trejų metų pertraukos.

Įdomu, jog per du Vimbldono etapus J.M. Del Potro atliko vos vieną smūgį be atsako iš kairės pusės, tačiau tai jam kol kas kliūčių nesukelia.

Į Vimbldono čempionato trečią etapą 27-erių Argentinos tenisininkas pateko ketvirtą kartą karjeroje. Užsitikrinęs 90 ATP reitingo taškų ir 80 tūkst. svarų sterlingų, J.M. Del Potro dėl vietos aštuntfinalyje kovos su prancūzo Lucaso Pouille ir amerikiečio Donaldo Youngo poros nugalėtoju.

Per visą savo karjerą argentinietis yra iškovojęs tik vieną „Didžiojo kirčio“ titulą. Tai padaryti jam pavyko dar 2009 metais „US Open“ čempionate.

Paskutinį kartą „Didžiojo kirčio“ turnyro trečio etapo penktoji pasaulio raketė S.Wawrinka nesugebėjo pasiekti 2014 metais „Roland Garros“ čempionate, kai jau pačiame turnyro starte krito prieš ispaną Guillermo Garcia Lopezą.

Tai buvo pirmas kartas nuo 2008 metų, kai Vimbldono antrame etape susikovė du „Didžiojo kirčio“ titulų savinininkai. Prieš aštuonerius metus šiame rate Maratas Safinas nugalėjo Novaką Džokovičių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius