Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„McLaren“ modelis „675 LT“ su Lietuva nieko bendro neturi

Ženevos automobilių parodoje apstu gamintojų, kurie pristato savo superautomobilius. Be dėmesio neliko ir legendinis „McLaren“, kuris pademonstravo „657 LT“ modelį. Deja, bet raidės LT čia nieko bendro su Lietuva neturi.
„McLaren 675LT“
„McLaren 675LT“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„675 LT“ pavadinime užšifruotos superautomobilio pasiekiamos arklio galios, o raidės LT reiškia „Long Tail“. Taip apibūdinama galinė aerodinamiška automobilio dalis.

Žiūrint iš šalies „675 LT“ gana panašus į „650 S“ modelį. Nors žibintai ir panašūs, tačiau techninės savybės skiriasi gerokai. Vien ko verta galinė automobilio dalis, kuri pasižymi puikiomis aerodinaminėmis savybėmis. 

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„McLaren 675LT“
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./„McLaren 675LT“

„675 LT“ variklio skyriuje slypi 3,8 litro darbo tūrio, aštuonių cilindrų benzininis agregatas. Jis pasiekia jau minėtas 675 arklio galias ir 700 niutonmetrų sukimo momentą. Variklis tarsi ir nėra naujas, tačiau jo gamyboje panaudotos iki šiol dar jokiame modelyje netaikytos kai kurios dalys.

Į superautomobilių gretas „McLaren 675 LT“ patenka dėl sugebėjimo 100 km/val. greitį pasiekti per 2,9 sek. Iki 200 km/val. automobilis pagreitėja per 7,9 sek.

1230 kilogramų sveriantis „675 LT“ išvysto maksimalų 330 km/val. greitį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius