Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keleivis pasibaisėjo skrydžių palydovės elgesiu: ji nesutiko net trumpam paskolinti rašiklio

Douglaso Lazickirko teigimu, skrydžio metu jam buvo liepta sumokėti 5 dolerius už tai, kad galėtų pasiskolinti rašiklį. Vyras skrido iš Sidnėjaus (Australija) į Seulą (Pietų Korėja) ir turėjo užpildyti atvykimo kortelę.
Keleivis pasibaisėjo skrydžių palydovės elgesiu
Keleivis pasibaisėjo skrydžių palydovės elgesiu / 123rf.com nuotr. / @onlytravel TikTok“ vaizdo įrašo akimirka

Jis teigia, kad kai paprašė įgulos narės paskolinti rašiklį, ši atsisakė. Po incidento jis sukūrė „TikTok“ vaizdo įrašą, kad paaiškintų, kas nutiko, rašoma „The Mirror“.

„Nuėjau į galą ir paklausiau ponios: „Ei, ar turite rašiklį, kurį galėčiau pasiskolinti? Yra penki klausimai, man reikia tik greitai atsakyti į tuos klausimus ir užrašyti“, – jis sakė jis vaizdo įraše savo paskyroje @onlytravel.

„Ji atsakė: „Ne, negalite pasinaudoti mano rašikliu, bet galite nusipirkti už 5 dolerius... arba kai atvyksite, pasinaudokite ten esančiu rašikliu.“

Nusileidęs Douglasas patikrino savo internetinę bankininkystę ir pastebėjo, kad iš jo buvo nuskaičiuota daugiau pinigų.

Australas buvo sutrikęs dėl tokio atsakymo, todėl dar kartą paklausė, ar gali naudotis rašymo priemone, ir teigia, kad skrydžių palydovė vis tiek atsisakė. Galiausiai keleivis nusipirko rašiklį, tačiau tuo jo problemos nesibaigė.

Nusileidęs Douglasas patikrino savo internetinę bankininkystę ir pastebėjo, kad iš jo buvo nuskaičiuota daugiau pinigų. Jis pateikė skundą oro linijų bendrovei, norėdamas susigrąžinti pinigus, tačiau sako, kad jam teks laukti apie mėnesį.

Toliau esančiuose komentaruose kai kurie žmonės stojo ginti Douglaso ir davė jam patarimų, o kiti paaiškino, kodėl gali būti taikoma tokia rašiklio politika. Vienas asmuo rašė: „Kreipkitės į savo kredito kortelės tiekėją internetu, kad šis pateiktų įrodymus, kad būtų grąžintas mokestis. Tai jums bus grąžinta per kelias dienas“.

123RF.com nuotr. / Skrydis lėktuvu
123RF.com nuotr. / Skrydis lėktuvu

Kitas pridūrė: „Reikalas tas, kad keleiviai visada „pamiršta“ grąžinti rašiklį. O įgulai reikia jį turėti tam atvejui, jei pilotai bet kuriuo metu juos instruktuotų avariniais klausimais“.

Trečiasis pridūrė: „Kodėl tiesiog nevažiuojate su savo rašikliu? Jei esate didelis keliautojas, žinotumėte, kad rašiklio prireiks dokumentams“.

Reikalas tas, kad keleiviai visada „pamiršta“ grąžinti rašiklį.

Atsakydamas į prielaidą, kad skrydžių palydovai turi saugoti rašiklius, o keleiviai turi įprotį juos įsidėti į kišenę, Douglasas teigė, kad būtų panaudojęs rašiklį prie įgulos narės, į kurią kreipėsi, ir kad niekas kitas nebuvo prabudęs, kad jo paprašytų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius