Dabar populiaru
5 asmenims Užtruksite: Įvertinkite: 2.7 5 / 3
Jau įvertinote šį receptą

Šalta juodoji arbata su persikais

Šalta juodoji arbata su persikais
Astos Černės nuotr. / Šalta juodoji arbata su persikais
Skaitysiu vėliau

Ingredientai

Kaip gaminti

  1. Vandenį užvirkite ir užpilkite juo penkis pakelius juodos arbatos.
  2. Suberkite rudąjį cukrų ir išmaišykite.
  3. Palaukite apie 10 minučių, tuomet arbatos pakelius išimkite.
  4. Supilkite citrinos sultis, persikų sultis ir išmaišykite. Palikite, kol visiškai atvės.
  5. Į šaltą arbatą įmaišykite skiltelėmis supjaustytus persikus, riekelėmis pjaustytą citriną ir šviežių mėtų lapelius.
  6. Suberkite ledo kubelius, išmaišykite ir patiekite nedelsiant. Skanaus!

Kategorijos

Šaltinis: Ji24.lt
Komentarai

Daugiau receptų

Barbekiu padažas

Barbekiu padažas (6 asm.)

Į atskirą dubenį supilkite pomidorų padažą ir soją. Gerai išmaišykite. Berkite visus sausuosius prieskonius ir padažą gerai išmaišykite, jei turite, pagardinkite dūmo skonio aromatu. Padažas puikiai tiks burgeriams, kiaulienai, jautienai, vištienai....
Brandintos jautienos burgeriai su barbekiu padažu

Brandintos jautienos burgeriai su barbekiu padažu (6 asm.)

Sumalkite jautieną ir susiformuokite nedidelius blyno formos maltinukus. Maltinukus kepkite ant grotelių ar grilyje iš abiejų pusių po keletą minučių. Kepimo laikas priklauso nuo to, kaip iškepusios mėsos norite.  Porą minučių paskrudinkite ir...
Bandelės burgeriams

Bandelės burgeriams (10 asm.)

Mieles sumaišome su šiltu vandeniu ir cukrumi, paliekame kelioms minutėms cukrui ištirpti ir masei suputoti. Atskirame inde suplakame kiaušinį, sumaišome jį su druska, pienu, aliejumi. Visą šią masę supilame į mielių mišinį, gerai sumaišome....
Barbekiu glazūra šonkauliukams

Barbekiu glazūra šonkauliukams (4 asm.)

Į atskirą virimui skirtą puodą sudėkite visus glazūros ingredientus. Virkite ant nedidelės ugnies iki tiršto padažo konsistencijos maždaug 30 minučių. Paruoštu padažu aptepkite jau pamarinuotus ir kiek pakeptus kiaulienos šonkauliukus, tuomet juos į...
Griliuje kepti glazūruoti kiaulienos šonkauliukai

Griliuje kepti glazūruoti kiaulienos šonkauliukai (4 asm.)

Į atskirą indą suberkite visus mėsai marinuoti naudojamus sausuosius prieskonius ir įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus. Išmaišykite. Prieskonius su aliejumi įtrinkite į šonkauliukus. Uždengtą mėsą palikite marinuotis mažiausiai pusė valandos, tač...
Obuolių ir agurkų kokteilis

Obuolių ir agurkų kokteilis (2 asm.)

Į kokteilinę sudėkite supjaustytus obuolius ir agurkus. Išspaustas apelsinų sultis, sutarkuotą imbiero šaknį, sirupą ir sėklas. Viską sutrinkite iki vientisos masės. Jei matote, kad kokteilis per tirštas – įpilkite šiek tiek šalto vandens ir dar...
Nekeptas šokoladinis maskarponės pyragas

Nekeptas šokoladinis maskarponės pyragas (16 asm.)

Pyrago pagrindas Sausainius sudėkite į virtuvinį kombainą/smulkintuvą ir sumalkite iki trupinių. Išlydykite sviestą, supilkite į trupinius ir dar kartą viską sumalkite, kol sviestas susimaišys su trupiniais. Jei smulkintuvas visko tolygiai nesumaišo...
Greitai pagaminami kavos ledai su šokolado gabalėliais

Greitai pagaminami kavos ledai su šokolado gabalėliais (6 asm.)

Grietinėlę išplakite iki standumo. Į kondensuotą pieną įmaišykite atvėsusią/šaltą stiprią kavą (jei kavą plikėte paprastuoju būdu – prieš tai perkoškite visas nuosėdas). Lėtai plakant grietinėlę, supilkite kondensuoto pieno ir kavos masę. Plakite,...
Žymės: Šokoladas, ledai, kava
Citrinų ledai su kokosų drožlėmis

Citrinų ledai su kokosų drožlėmis (6 asm.)

Šiame recepte citrinas galite drąsiai keisti žaliosiomis citrinomis. Taip pat citrinos sulčių kiekį galite mažinti ar didinti – priklausomai nuo to, kiek rūgštelės norite. Pati naudojau vidutinio dydžio citrinas, tad jei jūsų labai didelės, išspauskite vienos ar vienos su puse sultis.
Spagečiai su lašiša ir cukinijomis

Spagečiai su lašiša ir cukinijomis (4 asm.)

Gerai įkaitinti keptuvę su šlakeliu alyvuogių aliejaus. Sudėti smulkiai supjaustytą lašišą, šiek tiek apkepti. Susmulkinti svogūnus, sudėti į keptuvę ir apkepti kol ims tapti skaidrėti. Gerai sukapoti svogūno galvutes. Keptuvėje lašišą ir svogūnus...

Europos futbolo čempionatas 

Parašykite atsiliepimą apie Ji24