-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 22

Savaitės horoskopas – lapkričio 23–29 d.

Siūlome susipažinti su savaitės horoskopu.
Lapas su šypsena
Lapas su šypsena / „Fotolia“ nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Savaitės pradžioje pamaištavę prieš svarbų asmenį, vėliau į tai žiūrėsite lyg į nekaltą žaidimą. Ir nenuostabu, nes per savaitę patirsite aibę svarbių išgyvenimų. Didžiausi savaitės išbandymai ir kliūtys jums - tai jūsų ryšiai su užsieniu, jūsų studijos, kelionės ir jūsų įsitikinimai. Koreguosite situaciją ieškodami netoliese patikimų ryšių, tačiau jausitės taip, lyg kas būtų atėmęs iš jūsų visus kelrodžius.

Gilinkite savo žinias, dalinkitės jomis ir plėskite ryšius, nepaisant praeities nuoskaudų, jus persekiojančių baimių ar dūžtančių vilčių. Tinkamas palaikymas ateis iš jūsų partnerių, kurie paaiškins jums, ko derėtų imtis, ir padės geriausiais būdais susitelkti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savaitės pradžioje netikę lūkesčiai gadins jūsų malonią darbo atmosferą, tačiau greit suimsite save į rankas, supratę, kas jums svarbiau. Vėliau jūsų dėmesį sutelks finansiniai ar vertybių galvosūkiai. Galimas daiktas, kad prarasite progą gauti tikėtas lėšas, o ir jūsų asmeninėje sąskaitoje nebus reikiamos sumos.

Komandos narių ar draugų vaidmuo šioje situacijoje bus nekoks – nešantis tik nerimą, painiavą ir išlaidas. Suvaržymų lengvai įveikti nepavyks, tačiau jie neatrodys tokie beprasmiški ir neįveikiami, kai imsitės aktyvių veiksmų darbo vietoje ar ką nors inicijuosite kasdieniuose įpročiuose, į tai įjungdami į su jumis susijusius žmones.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Savaitės pradžioje nenoriai gludinsite aštrius kampus santykiuose su mylimu žmogumi ar atžalomis, tačiau pasistengę – turėsite siūlo galą, vedantį į džiugius jūsų santykius. Per savaitę bus ir šilto, ir šalto, tačiau nuo nieko nesislapstysite, narsiai imdamiesi iniciatyvos už savo ir mylimų žmonių laimę. Deja, ne visiems atrodys, kad to pakanka.

Dėl iliuzijų, susijusių su darbu, gali apsunkti situacija jūsų asmeniniuose ar darbo santykiuose. Galbūt jums atrodys, kad to, ko siekiate ir apie ką svajojate, negalite turėti dėl kito žmogaus abejingumo ar per didelės jo jums kraunamos pareigų naštos. Pasitikėjimas kitu žmogumi ir kūrybiški sprendimai, kuriuos derėtų taikyti nedelsiant, dabar jums reikalingi kaip oras.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Savaitės pradžioje dėl netikėtų įvykių darbe, atitolsite nuo šeimos, tokiu būdu paskleisdami aplink save nepasitikėjimą jumis. Diplomatiškų poelgių ir kompromisų kelias jus nuves į reikiamą vietą ir šiuo atveju, ir tuomet, kai darbo vietoje susidursite su neįveikiamais slenksčiais.

Atsidūrę aklagatvyje, iš kolegų nesulauksite nieko, išskyrus šaltą abejingumą ir nesibaigiančius reikalavimus. Įsitverti į savo sukauptą patirtį, žinių bagažą ar dairytis optimistinių sprendimų nekaip seksis, todėl kils minčių kur nors pabėgti ar bent trumpam atsiriboti nuo išorinio pasaulio spaudimo. Radę laiko atsistatyti vienumoje, tęskite kovą už išlikimą uoliai dirbdami, pasitelkdami tradicijas, šeimos narių patarimus ir šeimoje įgytą patirtį.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Naujienų srautas savaitės pradžioje netekės tolygiai – jūsų žinias ir ryšius koreguos iš toli gauta informacija ir įvairiausi su įsitikinimais susiję prieštaravimai. Kam nutraukti tai, kas iki šiol teikė jums džiaugsmo? Lankstų bendravimą naudokite kaip kozirį tuomet, kai niekaip nepraeisite pro sienas, kuriomis apsistatys jūsų atžalos, o jūsų kūrybiniai planai paskęs nežinomybės jūroje.

Kažin ar bus prasmingos jūsų puoselėtos viltys apie lėšas ar kitokio pobūdžio palaikymą. Komandoje ar tarp draugų užuovėją rasti bus įmanoma, bet ne be įvairių nesusipratimų. Iš tiesų, nuleidę rankas prarastumėte džiaugsmą, kurį galiausiai patirtumėte, jei atrastumėte savyje stiprybės ir kūrybiškumo šaltinį.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Savaitės pradžioje ne kaip seksis bet kokios dalybos, ir čia verta atsiminti, kad nemokėdami imti – nemokėsite ir duoti. Vėliau situacija darysis dar keblesnė dėl įvykių namuose, kurių raktinis žodis – pareigos. Aktyviai dalintis tuo, ką turite ar kuo esate iš prigimties apdovanoti, svarbu siekiant kiek įmanoma labiau neutralizuoti įtemptus santykius su šeimos nariais ir įvykdyti jums jų sukrautą užduočių krūvą.

Padėties nepalengvins ir lūkesčiai, dedami į jūsų antrąją pusę. Gerai atlikti profesinius įsipareigojimus bus taip pat nepaprasta. Galiausia suprasite, kad niekas už jus nepadarys jūsų namų darbų, o besiblaškydami tik prarandate jums brangų laiką ir kitų žmonių pasitikėjimą.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jūsų charizma savaitės pradžioje bus bejėgė prieš visus tuos, kurie norės vieno – išlikti laisvi ir nepriklausomi nuo jūsų. Tiesa, jūsų asmeninės iniciatyvos šią savaitę pasieks adresatą tuomet, kai negalėsite gauti jums reikalingos informacijos, nepavyks įsisavinti žinių, o jūsų kelionių planams bus pasakytas griežtas „ne“.

Taigi, nesiliaukite beldęsi ir bendravę, net jei su jumis norinčiųjų kalbėtis bus mažiau nei įprasta. Užuot svajoję apie patogesnę buitį ar jaukesnę darbo vietą, sutelkite savo mintis ir energiją tam, kad viskas nors ir vėliau, bet galų gale įvyktų: sužinotumėte jums reikalingą informaciją, išvyktumėte į planuotą kelionę, išlaikytumėte kontrolinį ar paskleistumėte jums svarbią žinią.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Savaitės pradžioje netruks kraštutinumų darbo vietoje ir santykiuose su kolegomis, kurie skatins jus pasislėpti ar nutraukti jus erzinančius ryšius. Išsaugoję darnius santykius, šią savaitę turėsite dar daugiau užduočių, susijusių su materialinėmis vertybėmis – jūsų ir tų, su kurias esate susiję.

Asmeninių finansų stoka vers jus dairytis properšų kur nors kitur, pavyzdžiui, veltis į abejotino smagumo pramogas ar ryžtis rizikingiems sprendimams. Nei viena, nei kita laimės neatneš, o tik parodys tai, ką iki šiol nuo savęs ir kitų slėpėte. Nugalėję savo vidinius priešus ir priėmę kitų žmonių siūlomą pagalbą, sustiprinsite pasitikėjimą savimi.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Savaitės pradžioje grupės veikla nukentės dėl jūsų ar kitų žmonių bandymų save išskirti, taip paneigiant bendrų rezultatų prasmę. Šie nedideli prieštaravimai pasimirš tuomet, kai vėliau iš jūsų bus pareikalauta neįtikėtinos dvasios stiprybės ir atsakomybės.  

Kai viskas, ką darysite, bus ne taip, kaip iš jūsų tikimasi, o ką sakysite – neišgirsta, jokiu būdu nesustokite. Asmenybės tvirtumo testas bus išlaikytas geriausiai, kai tame dalyvaus jūsų bičiuliai ar komandos nariai. Tikėdamiesi šeimos narių pagalbos, veikiau išgirsite neaiškius pasvarstymus ir priminimus apie jūsų klaidas. Artimas žmogus gali pabūti kelrodžiu, tačiau jums gali būti sunku ja ar juo pasikliauti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Džiugiai pradėti darbo savaitės nepavyks, regis, dėl dviprasmiškų situacijų, kuriose labai svarbų vaidmenį vaidins jūsų šeima ar jos suformuoti jūsų įpročiai. Šio krizės nublanks prieš atsiradusią būtinybę atsiriboti nuo daugybės jums svarbių dalykų. Kai kurie pasijus ištremti, kai kurie – palikti likimo valiai su savo vidiniais prieštaravimais, baimėmis ir niūriais prisiminimais.

Informacijos paieškos ar bandymai patikėti įvairiausiomis istorijomis bus tik kiauras gelbėjimosi ratas. Nuo to, kas jus slegia, jus pamažėle išlaisvins ne kas kita, o uolus darbas. Nuoširdžiai atlikdami tai, kas nuo jūsų priklauso ir būdami išvien su savo kolegomis, netrukus išvysite jums reikalingas prošvaistes.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Savaitės pradžioje bus sunku būti pranašu – jūsų turima informacija ar įsitikinimai visai nedomins tų, kurie šalia, ir jiems bus vieni niekai sugriauti jūsų ilgai puoselėtus planus. Nepasitikėjimo slogutis, įsirangęs tarp jūsų su komandos nariais ar bičiuliais, taps savaitės tema, kurios atgarsius girdėsite dar ir vėliau.

Tikėdami savo žiniomis ir pasiremdami savo pažiūromis, lengviau įveiksite ne tik šią, bet ir kitas krizes. Kalbėkite netgi tuomet kai jūsų grupės nariai jūsų nesiklauso, renkite žygius, kurie padėtų įveikti tai, kas iš pirmo žvilgsnio atrodo neįveikiama. Taisyti situaciją ką nors aukojant ar skolinant – beprasmiška. Visa tai gali kiek aptemdyti saviraiškos ar buvimo su vaikais džiaugsmą, nors kita vertus, tai vienas iš jūsų raktų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Savaitės pradžioje pamiršę, kad darnūs santykiai yra gerovės pamatas, sumažinsite kito žmogaus  tikėjimą jumis tuomet, kai bandysite išlikti finansiškai nepriklausomi. Vėliau visos jėgos, norėsite to ar ne, turės būti sutelktos į jūsų profesiją. Su karjera susijusi atsakomybės našta jums gali atrodyti nepakeliama, o kliūtys, kurios dygs kelyje į jūsų tikslus, vers jus pasiduoti be kovos.

Negana to, jums taps sunku daryti racionalius sprendimus, kai asmeninius įsivaizdavimus priimsite už gryną pinigą. Ieškodami ramybės uosto šeimoje jo ten nerasite, kol neišvaikysite savo iliuzijų. Verčiau nuoširdžiai dirbkite, tikėdami savo sėkme, o reikalui esant, nerkite į neištyrinėtus vandenis, atrasdami tai, kas jums iki šiol  buvo nežinoma.


Horoskopą sudarė astrologė Vaida Budginaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius