-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 03

Šokis aplink strypą: kuo jis traukia moteris?

Šokis gali būti visoks. Tačiau visas šokio kryptis vienija aistra. Aistra tam, ką darai, savo kūnui, sau, gyvenimui.
Šokėja
Šokėja / Fotolia nuotr.
Temos: 2 Šokiai Aistra

Šiandien šokiai aplink strypą nebėra suvokiami primityviai – neva tai paprasčiausias striptizas. O ir peržiūrėję šį filmuką, suprasite kodėl. Fizinio pasirengimo reikalaujantis, akrobatikos elementus, erotiką ir meną sujungiantis šokis (dar vadinamas angl. pole dance) paskatino moteris išlaisvinti savo seksulumą ir moteriškumą. 

Taip pat skaitykite: Erotiška joga: kūno ir sielos dermė

Trumpame dokumentiniame filmuke 16 moterų šoka: jos save vadina mėgėjomis ir kiekviena pasakoja savo istoriją. Dailiosios lyties atstovės skirtingo ūgio, svorio, amžiaus, odos spalvos užsiima visiškai priešinga veikla šokiams. Taigi, kodėl jos tai daro? Kam joms reikalingas toks šokis?

Psichologės, mokytojos, žaliavalgės, draugės, sesės, mokytojos – visos jos atsiduoda šokiui nepaisant nieko, nes taip išlaisvina savo jausmus ir moteriškumą, galią daryti tai, ką nori. 

Moterys atrodo nuostabiai (atkreipkite dėmesį į šokio drabužius!), jos pasitiki savimi, dievina savo kūną ir formas – tai ir patraukia akis. Tikra, nesuvaidinta laimė šokti, būti tuo, kuo esi, atsipalaiduoti, pajausti. Lyg tikra gyvenimo šventė įprasminta judančiuose kūnuose.

Taip pat skaitykite: Filmuke įamžinta, kaip kito moters figūros idealas per 3000 metų

Damos dalijasi savo patirtimi, ką joms reiškia šokiai ir kaip jie gali užvaldyti sielą, kūną ir mintis. „Nes taip aš išreiškiu savo seksualumą“. „Nes tai mano kūnas“. „Nes man tai patinka“... 

VIDEO: „Why I Dance“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius