Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 03 07

Holivudo žvaigždė Bullock asmeniškai atsiėmė jai skirtą „Auksinę avietę“

Holivudo žvaigždė Sandra Bullock šeštadienį pripažinta blogiausia aktore 30–oje „Auksinių aviečių“ teikimo ceremonijoje, kuri, kaip ir kasmet, vyko Los Andžele „Oskarų“ teikimo išvakarėse.
Sandra Bullock
Sandra Bullock / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

S.Bullock nudžiugino Los Andželo Barnsdallo teatre susirinkusius žiūrovus, asmeniškai atvykusi atsiimti jai skirtos „Auksinės avietės“.

Ši aktorė turi vilties sulaukti precedento neturinčio dvigubo apdovanojimo, jeigu sekmadienį būtų pelnytų „Oskarą“ geriausios aktorės kategorijoje už vaidmenį filme „Tamsioji pusė“ (The Blind Side)

45 metų Holivudo žvaigždė svečiams taip pat dalijo savo komerciškai nesėkmingo filmo „Viskas apie Styvą“ (All About Steve), už kurį jai buvo skirtas pastarasis apdovanojimas, DVD kopijas.

„Dabar turiu grįžti į tą renginį. Juk žinot – tai Jeffrey Katzenbergas, ir jis iš esmės gali pasirūpinti, kad man nebetektų dirbti“, – juokavo S.Bullock.

„Pasirodysiu kitais metais, jeigu pažadate pasižiūrėti šį filmą ir iš tikrųjų pasvarstyti, ar tai buvo blogiausias metų pasirodymas“, – sakė S.Bullock, atsiėmusi plastikinę avietę, nupurkštą aerozoliniais auksinės spalvos dažais.

„Jeigu taip nėra, aš grąžinsiu „Auksinę avietę“, – pridūrė aktorė, pridūrusi, jog dėl šios ceremonijos turėjo anksčiau laiko išeiti iš vienų labdaringų pietų su įtakingu Holivudo prodiuseriu Jeffrey Katzenbergu.

„Dabar turiu grįžti į tą renginį. Juk žinot – tai Jeffrey Katzenbergas, ir jis iš esmės gali pasirūpinti, kad man nebetektų dirbti“, – juokavo S.Bullock.

Jai taip pat atiteko dar viena „Auksinė avietė“ blogiausios didžiojo ekrano poros kategorijoje už partnerystę su Bradley Cooperiu tame pačiame filme.

Tai buvo pirmasis kartas nuo 2005 metų, kai „Auksinę avietę“ pelniusi aktorė atvyko asmeniškai atsiimti šio apdovanojimo. Paskutinė tokiam žingsniui ryžosi Halle Berry, kritikų pripažinta blogiausia aktore už vaidmenį filme „Moteris katė“ (Catwoman).

Šeštadienį „Auksinės avietės“ buvo skirtos kelioms kino juostoms, nors daugiausiai jų surinko filmas „Transformeriai: nugalėtųjų kerštas“ (Transformers: Revenge of the Fallen), kurį kritikai vadino per ilgu, per garsiu ir pernelyg pribloškiančiu.

„Auksinės avietės“ atiteko šio filmo režisieriui Michaelui Bay, taip pat jo scenarijaus autoriams, o pati kino juosta buvo pripažinta blogiausia šiais metais.

Blogiausio aktoriaus kategorijoje „laimėjo“ kino studijos „Disney“ išpopuliarinta vaikinų poproko grupė „Jonas Brothers“ už jų pasirodymą filme „Jonas Brothers: The 3–D Concert Experience“.

„Auksinės avietės“ blogiausių antrojo plano aktorių kategorijose skirtos aktoriui Billy Ray Cyrusui  už vaidmenį filmui „Hana Montana. Filmas“ ir aktorei Siennai Miller už vaidmenį veiksmo filme „Eilinis Džo. Kobros prisikėlimas“ (G.I. Joe: The Rise of Cobra).

Minėdami šių apdovanojimų 30–metį, „Auksinių aviečių“ organizatoriai taip pat paskelbė didžiausius pastarojo dešimtmečio nevykėlius didžiajame ekrane.

Blogiausiu dešimtmečio filmu buvo pripažintas dažnai parodijuota Johno Travoltos scientologijos idėjomis pagrįsta mokslinė fantastinė drama „Kovos laukas Žemė“ (Battlefield Earth).

Eddie Murphy pelnė blogiausio dešimtmečio aktoriaus titulą už kelis ne itin vykusius pagrindinius vaidmenis, tarp jų filmuose „Norbitas“ (Norbit) ir „Keistuolis Deivas“ (Meet Dave).

Blogiausia dešimtmečio aktore pripažinta skandalingoji Paris Hilton už vaidmenis komerciškai nesėkminguose filmuose „Noriu jos, nenoriu tos!“ (The Hottie and the Nottie), „Vaško namai“ (House of Wax) ir *Repo! Genetinė opera“ (Repo: The Genetic Opera).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius