-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Būsimosios premjeros „Primadonos“ aktoriai prakaitą lieja šokio repeticijose

Naujosios „Domino“ teatro premjeros „Primadonos“ aktoriams – didžiulis iššūkis, scenoje jie turės ne tik virsti moterimis, bet ir nepriekaištingai šokti skambant Brodvėjaus miuziklų muzikai.
Pasiruošimas spektakliui „Primadonos“
Pasiruošimas spektakliui „Primadonos“ / Martyno Siruso nuotr.

Iki premjeros likus vos kelioms savaitėms, aktorius Eimutį Kovoščiauską, Mantą Stonkų, Šarūną Banevičių, Austėją Lukaitę bei Jovitą Balčiūnaitę kasdien galima sutikti ne teatro scenoje, o prakaitą liejančius šokių studijoje. 

Šiam spektakliui šokius stato ir šokio meno aktorius moko garsi Latvijos choreografė Irina Seveljeva. 

„Režisieriaus man iškeltas uždavinys – šiam muzikiniam spektakliui pastatyti 4 pilnus šokius. Tai reiškia, kad šie šokiai yra su „pilnu šokio tekstu“, kaip Holivude. Neslėpsiu, šokiai sunkūs, juos sušokti būtų sudėtinga net šokėjams“, – sakė I.Seveljeva. 

Choreografė tikina aktorių negailinti ir spaudžianti iš jų devintą prakaitą.

„Aktorių aš negailiu, jiems pateikta užduotis – maksimali. Šokį visuomet galima supaprastinti, tačiau mes norime pasiekti aukštą lygį ir žiūrovams pateikti nepakartojamą reginį, kuris net kvapą užimtų. Iš aktoriaus padaryti šokėją nėra sunku, svarbiausia, kad dirbtų jo galva. Jei jis bandys šokti tik kūnu, nieko nebus. Geras šokėjas pirmiausia šoka širdimi ir galva“, – tvirtino I.Seveljeva. 

I.Seveljevai tai pirma darbo patirtis Lietuvoje, tačiau Latvijoje ji gerai žinoma choreografė. I.Seveljeva yra sukūrusi choreografiją žinomos atlikėjos Marijos Naumovos dainai „Wanna“, kuri 2002 metais su šia daina Latvijai iškovojo pergalę Eurovizijos dainų konkurse. 

Pirmajai šių metų premjerai „Domino“ teatras ruošiasi itin atsakingai. „Primadonos“ – tai didžiulis šou, kuriame skambės jau gerai žiūrovams pažįstami kūriniai iš miuziklo „Burlesqe“, į kostiumus jau investuota daugiau nei 40 tūkst. litų.

Šios komedijos režisieriumi tapo puikiai Lietuvos žiūrovams pažįstamas Olegas Šapošnikovas. Būtent jo statyta komedija „Apie ką kalba vyrai?“ yra sulaukusi didžiulio žiūrovų įvertinimo. O.Šapošnikovas taip pat yra pastatęs tokius spektaklius, kaip „Nuodėmių miestas“, „Radijo ereliai“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius