Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Ketvirtadienį „Woo“ užvirs šokiai be didžėjų

„Didžėjau – tu ne sąraše“, „Uždraudžiau roko grupę“ „Renginių vedėjai, go home“, „Ne vidžėjams“, – jau nuo vakar populiariausio Vilniaus diskotekų štabo „Woo“ darbuotojai už baro, salėje ir prie durų piketuoja su panašaus turinio plakatais ir užrašais ant darbinių uniformų.
Klubas „Woo“ laukia jūsų...
Klubas „Woo“ laukia jūsų... / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Šokiai

„Tai ne profsąjungos streikas, tai pirmoji išskirtinai „Woo“ darbuotojų rengiama ir diriguojama diskoteka!“, – skuba pranešti „Woo“ pramogų skyrius. Nenustygstančios darbo bitės ir bitinai, „Woo“ rūsyje leidžiantys daugiau negu dienų dienas ir ilgiau negu naktų naktis, šį ketvirtadienį, balandžio 8 dieną, rengia ekspertinę diskoteką.

Specialų grojaraštį iš oldskūlinio repo ritmų, visada ir visur šokamų 90–ųjų bytų ir šlakelio šokių ant baro suplaks visos „Woo“ darbuotojų pamainos viename – Urtė, Andrius, Žilvinas, Anrieta, Artūras, Aurimas, Paulius ir Agnė.

„Ketvirtadienį – „Woo“ diskotekų ekspertų dieną – švęsk nemokamai“, skelbia paties nuosaikiausio turinio „Woo“ profsąjungos plakatas. Tad visi norintys būti pašokdinti ne kokio didžėjaus, o darbščiųjų „Woo“ galvų, rankų ir kojų, pro duris žengs nemokamai.

Priklausomiems nuo naktinių šokių primename – šį ketvirtadienį, balandžio 8 d., “Woo diskotekų ekspertų” šokiai be muzikantų.

Ateik 22 val. ir aštuonių ne–didžėjų būk pašokdintas iki pat ryto. Juk niekas kitas nežino visų geriausios pasaulyje diskotekos dėsnių, įstatymų, rašytų ir nerašytų taisyklių taip, kaip naktis, dienas ir rytus šokiuose leidžiantys klubo darbuotojai. Ateik ir šok pagal labiausiau patyrusius diskotekų ekspertus!

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius