-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksualiame Kirdeikio spektaklyje šoko ir Diawara (nuotraukos)

Žiūrovų apetitus penktadienio vakarą pirmą kartą sužadinti ir pademonstruoti ryžosi choreografas Šarūnas Kirdeikis, kuris su dar septyniais šokėjais pristatė savo šokio spektaklį „Apetitai“. Teatro arenoje visą valandą gyvai muziką miksavo ir grojo Viktoras Diawara bei perkusininkas Riccardo Bandini, o šiuolaikinio šokio variacijas demonstruojantys šokėjai publiką privertė juoktis, kartkartėmis sustingti, o galiausiai – energingai ploti.
Spektaklio „Apetitai“ premjeros akimirka.
Spektaklio „Apetitai“ premjeros akimirka. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 2 Premjera Šokiai

Spektaklio kūrėjai atkreipė ir šmaikščiai pavaizdavo šių dienų žmonių ydas: nepasotinamą poreikį valgyti, gundyti, įrodyti savo jėgą, išpuoselėti savo grožį ar beprotišką norą tapti žvaigžde. Šokėjai, keisdami drabužius, kiekvienas demonstravo savo unikalų charakterį ir unikalų apetitą skirtingiems dalykams. Energingų, „kampuotų“, o kai kada ir be galo plastiškų šokių numerius papildė vaizdo instaliacijos, kurios padėjo sukurti spektaklio dalių nuotaiką.

Vienu momentu Š. Kirdeikis vaizdavo ir pats save – įkūnijo choreografą, padedantį muzikos žvaigždėms sukurti pavergiantį pasirodymą. Nuo muzikos pulto su gitara scenos viduryje išėjo pats V. Diawara, kuris, apsuptas kaitinančių šokėjų, kurį laiką vaizdavo charizmatišką muzikantą. Vėliau šis vaidmuo atiteko ir R.Bandiniui. Trumpam tapti popžvaigžde iš salės pirmos eilės buvo pakviestas ir dainininkės Evelinos Anusauskaitės vyresnysis brolis Mindaugas.

Per visą spektaklį prieš sceną sėdėjo vyrukas, kuris pasibaigus spektakliui tiesiog atsainiai paliko salę. Šis personažas įkūnijo patį spektaklio kūrėją Š.KIrdeikį, kuris anksčiau prisipažino, kad labai mėgsta stebėti iš šalies žmones.

Galbūt visam spektakliui pritrūko tam tikros visumos, vieningo siužeto, tačiau kai kurios vietos žiūrovus tikrai privertė prikaustyti žvilgsnį ir pagalvoti: „Kaip taip įmanoma?“ Tikriausiai dėl to pasibaigus spektakliui užgriaudėjo garsūs plojimai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius