Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kito Kampo“ improvizuota grupė „Eilinis Elitas“ ruošiasi turui po Lietuvą

Improvizacijų teatro „Kitas Kampas“ aktoriai praėjusį rudenį subūrė muzikinę grupę „Eilinis Elitas“ – tokios grupės šiame krašte tik ir trūko. Balandžio 4 d. jie iškeliauja į grandiozinį turą po Lietuvą.
“Eilinis Elitas“
“Eilinis Elitas“ / „Kitas Kampas“ nuotr.

Kaip jau grupės gerbėjam yra žinoma, „Eilinis Elitas“ gyvena eilinį prašmatnų gyvenimą, lankosi eiliniuose vakarėliuose, ieško eilinių pramogų, keliauja į eilinius kurortus Pietryčių Azijoje ir mėgsta neeilinį dėmesį.

Analogų Lietuvoje neturintis penketas kiekvieną kartą keičia savo pasirodymų programą, nes jiems nereikia ypatingo įkvėpimo, jis visad su jais. 

„Mūsų „šaika“ yra atvira absoliučiai viskam“, – sako vienintelio Lietuvoje profesionalaus improvizacijų teatro „Kitas Kampas“ ir grupės „Eilinis Elitas“ narys Kirilas Glušajevas.

Improvizuodami įvairiuose muzikiniuose žanruose „Eilinis Elitas“ sukuria nepakartojamą muzikinį šou, taip pat kaip „Kitas Kampas“ teatre – nepakartojamus improvizacijų spektaklius.

Todėl kiekvienas koncertas šiame improvizacijos meistrų ture po Lietuvą bus ypatingas.

„Čia ir dabar“ šūkiu besivadovaujantys „Eilinio Elito“ aktoriai-muzikantai leidžia sau naršyti tarp pop muzikos, roko, jamaikietiškų ritmų, repo ir dar begalės kitų muzikos krypčių.

Dar rudenį išsibandę savo jėgas prieš publiką, lygiai po pusmečio tobulesni, smarkesni ir kaip visada be proto savimi pasitikintys žinomi Lietuvos aktoriai Audrius Bružas, Kirilas Glušajevas, Martynas Nedzinskas ir Šarūnas Datenis dainuodami ruošiasi nustebinti net 8 Lietuvos miestų gyventojus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius