-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kultiniais tapę teatro „Kitas Kampas“ pasirodymai nenustoja stebinti

Teatro „Kitas Kampas“ spektaklius Vilniaus mažajame teatre jau galima vadinti kultiniais. Pasirodo, nebe vienerius metus nei vienas „Kito Kampo“ pasirodymas neapsieina be žiūrovų antplūdžio.
Akimirka iš pasirodymo
Akimirka iš pasirodymo / „Kito kampo“ nuotr.

„Esame be galo laimingi ir dėkingi savo gerbėjam, kad jau ilgą laiką turime progą pasirodyti prieš sausakimšą auditoriją ir visi smagiai pasijuokti“, – sako vienas trupės aktorių Audrius Bružas.

Teatro sportu vadinamas improvizacijas „Kitas Kampas“ plačiajai auditorijai pristato jau ketvirtus metus iš eilės, tačiau vis dar susilaukia milžiniško lankytojų srauto.

„Šis žanras yra dėkingas tuo, kad mūsų spektakliai kaskart kitokie. Nei situacijos, nei juokai nesikartoja – jie gimsta priklausomai nuo begalės aplinkybių, kurias diktuoja žiūrovai. Menkiausi situacijų pustoniai ir niuansai sukuria vis kitokią gyvybę scenoje“, – apie „Kito Kampo“ spektaklių ypatumus kalba A. Bružas.

„Kito Kampo“ repertuaras jau turi ir ištikimų gerbėjų rikiuotę. Jie šio vienintelio Lietuvoje profesionalaus improvizacijų teatro pasirodymuose lankosi itin dažnai.

Nuo savo gyvavimo pradžios „Kitas Kampas“yra parodęs virš šimto improvizuotų spektaklių visoje Lietuvoje. 

„Žinoma, galėtume jų parodyti ir dar daugiau, tačiau pasirodymus scenoje norime dozuoti saikingai ir į kiekvieną savo spektaklį ateiti kupini energijos bei įkvėpimo. Juk tai – teatro sportas. Jam reikia ruoštis, neperlenkti lazdos ir protingai normuoti krūvius“ – sako kitas improvizacijų meistras Kirilas Glušajevas.

Naująjį teatrų sezono pusmetį „Kitas Kampas“ vakar pradėjo lydimi griausimingų ovacijų, o žiūrovai ir vėl vos tilpo į salę. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius