Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti

Ieškote mikroautobuso atostogoms? Gal jums tiks šis „lėktuvas“ su vonia?

„Senzati“ meistrai autobusiuką „Mercedes Sprinter“ pavertė prabangiu lėktuvu ant keturių ratų. Pastaruoju metu vis daugiau ir daugiau kalbama apie tai, kad įprasti mikroautobusai turėtų pasiūlyti kur kas daugiau nei buvome įpratę iki šiol. Vartotojų teigimu, jie turėtų atlikti ne tik pagrindinę savo funkciją, bet ir stebinti išskirtine išvaizda, papildomomis galimybėmis ir… suteikti kelionėms naują skonį.
Senzati autobusiuką „Mercedes Sprinter“ pavertė prabangiu lėktuvu ant keturių ratų.
Senzati autobusiuką „Mercedes Sprinter“ pavertė prabangiu lėktuvu ant keturių ratų. / Senzati nuotr.

Akivaizdu, kad šiems pageidavimams lemta išsipildyti, kadangi Senzati „Mercedes Sprinter“ suteikė naujų spalvų. Dabar tai – puiki transporto priemonė naujos kartos išvykoms, kurios primins kelionę prabangiu lėktuvu. Jame rasite daugiau, nei galėjote norėti: profesionalų sukurtus masažuojančius fotelius, multimedijos sprendimus turiningam laiko praleidimui ir net ištaigingą vonios kambarį, rašo trucker.lt..

Senzati nuotr./Senzati autobusiuką „Mercedes Sprinter“ pavertė prabangiu lėktuvu ant keturių ratų.
Senzati nuotr./Senzati autobusiuką „Mercedes Sprinter“ pavertė prabangiu lėktuvu ant keturių ratų.

Gamintojai labai pasistengė dėl savo keliautojų, tad pastariesiems belieka tik mėgautis visais transporto priemonėje įgyvendintų modernių sprendimų teikiamais privalumais. Dėmesio vertos inovatyvios sėdynės, atliekančios ne vieną funkciją: tarnauja kaip masažuojantys foteliai, todėl galite būti tikri, kad net po pačios ilgiausios kelionės nejusite nuovargio, kaklo ar nugaros skausmo. Priešingai, turėsite galimybę lepintis masažo teikiamais malonumais, kuriems galbūt sunku surasti laiko. Net ir tuo atveju, jei nuspręsite atsisakyti masažo, komfortas vis tiek garantuotas: sėdynių atlošas prisitaikys prie jūsų nugaros linkio, be to, galite rinktis vieną iš kelių padėčių.

Tačiau tai dar ne viskas – iš šių sėdynių vos per kelias akimirkas galima sukurti komfortišką poilsio zoną. Taip pat jos gali tarnauti ir kaip mobilus ofisas. Dėl šios priežasties kelionės metu neteks atitrūkti nuo darbo reikalų, priešingai – turėsite jaukią ir patogią erdvę, kurioje rasite viską, ko reikia pilnaverčiam darbo procesui. Transporto priemonės durys įmontuotos taip, kad norėdami įlipti į mikroautobusą, pateiksite į jo centrą, tokiu būdu išvengdami susidūrimo su sėdynėmis ir galėdami patogiai pasiekti bet kurią iš jų.

Erdvus ir prašmatnus salonas bei multimedijos sprendimai

Šiuolaikinio žmogaus gyvenime ypač svarbų vaidmenį vaidina multimedijos sprendimai, kurie užtikrina patogią kasdienybę bei turiningą laisvo laiko praleidimą. Ne paslaptis, kad šio komforto norime neprarasti ir keliaudami. Sprendimai, kurie buvo įgyvendinti Senzati, užtikrina maksimalų patogumų bei multimedijos prieinamumą, todėl visos kelionės metu jausitės taip, lyg… leistumėte laiką ofise, namuose ar viešbučio kambaryje. TV, Playstaton, Wi fi, Blu – ray grotuvas, skaitmeninis radijas ir kiti sprendimai garantuoja, kad turėsite sąlygas kokybiškai pramogauti, dirbti, studijuoti, kurti ar tiesiog puikiai pailsėti. Kokia kelionė be taurės mėgstamiausio gėrimo? Maža to, daugelis keliautojų, ypač ilgesnių kelionių metu neatsisako užkandžių. Būtent todėl šalia rasite ir mini barą, todėl gaiviausi gėrimai bei gardžiausi užkandžiai bus pasiekiami ranka. Vairuotojo bei keleivių zonas galima atskirti, tokiu būdu sukuriant privačias erdves. Odinės sėdynės, jaukumą kuriantys apšvietimo sprendimai, aukštos kokybės kiliminė danga, erdvūs langai, kruopščiai suderintos spalvos bei interjero sprendimai kuria prabangią ir išskirtinę atmosferą.

Įrengtas net vonios kambarys

Pamirškite poreikį nutraukti kelionę vien tik todėl, kad galėtumėte apsilankyti vonios kambaryje – keliaujant su „Mercedes Sprinter“ išvengiama daugybės nepatogumų bei trukdžių. Geriausias to pavyzdys – tikrai neteks akylai sekti apylinkių, siekiant surasti artimiausią degalinę, kadangi transporto priemonėje įrengtas vonios kambarys.

Jame galėsite bet kada apsilankyti, tokiu būdu išvengdami stabtelėjimų ir gerokai sutrumpindami kelionės trukmę. Ir nors ši transporto priemonė nėra vienintelė, kurioje yra įrengtas vonios kambarys, dėmesį verta atkreipti į tai, kad iš kitų tokio pobūdžio priemonių šioji išsiskiria vonios kambario erdvumu ir ištaigingumu.

VIDEO: I WANT THIS $380,000 VAN! SENZATI JET SPRINTER VIP Mercedes Van Conversion [English] - 4K

Maksimalus patogumas visos kelionės metu, mažesnė jos trukmė, galimybė saugiai keliauti, turiningai bei naudingai leisti laiką, tai – priežastys, kodėl verta rinktis šią transporto priemonę. Senzati naujovė prekyboje pasirodė dar vasarį, po dviejų metų trukusios gamybos. Šio ištaigingo mikroautobuso, iš esmės galinčios pakeisti jūsų keliones, kaina prasideda nuo 317 000 JAV dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Geriausia investicija – rūpinimasis savo sveikata
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Užsisakykite
15min naujienlaiškius