Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sirgalių blogas. Lietuvių BMW ir šimtas bokalų alaus

Lenkijoje mus ir mūsų BMW priėmė normaliai, su nuostaba daugiausiai.
Sirgalių BMW
Sirgalių BMW / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 3 Bokalas BMW Alus

Daugiau apie stilizuotą lietuvių BMW

Apsigyvenome hostelyje, kur daug lietuvių, čia mūsų per 30. Vakar kiek ekskursaudami nuėjome į senamiesčio centrą ir radome veikiantį Švyturio barą, Ten 13.00 val. prasidėjo lietuvių susirinkimas ir didžioji dalis sirgalių susirinko būtent ten.
 
Atmosfera tapo kaip namie, nes bare buvo tikriausiai per 200 žmonių. Tik atėję į barą, užsakėm 100 bokalų... tai pilstymo įranga kiek sugedo, tačiau vėliau atsigavo :)

Tuomet pavakare traukėm kas kaip į areną, kur atmosfera buvo dar labiau kaitinanti ir neįtikėtina, nes prieš mus vyko lenkų rungtynės. Tai jų tikrai labai daug išėjo iš arenos. Tačiau prie arenos buvo „kalnas“ lietuvių, kurie dainavo „ant kalno mūrai“ bei skandavo LIETUVA. Kaip bebūtų keista, LIETUVA skandavo ir lenkai, palaikydami mūsų rinktinę.

Žinoma, taip šiandien nebus :)

Po rungtynių su Turkija nuotaikos tikrai nebuvo nuostabos ir minia lietuvių būreliais per visą miestą, t.y. ~5 km ėjo į Švyturio barą. Ten baras buvo pilnas ir jame buvo turkų, lenkų ir kt. Ilgai ten mes nezusibuvom :)

Šiaip jėga, tik įdomu, kaip bus šiandien, nes čia lenkų tikrai daug. Vakar arenoje stebėjomės, kur sėdės lenkai, nes arena tikriausiai talpina apie 6 tūkst. žmonių, bet iš jų 40% buvo lietuviai.

Šiandien tikimės pergalės. Juo labiau, kad net šokėjos šoka pagal Marijono „Tris milijonus“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius