Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Tomas Balžekas: Ačiū, kad pasitikite 15min. Metas žengti dar vieną drąsų žingsnį

Labas, 15min bičiuliai. Prieš mėnesį pristatę „Interneto higienos“ judėjimą, sulaukėme didžiulio palaikymo. Nors pripažįstame, kad panaikinus anoniminio komentavimo galimybę komentarų skaičius aptirpo, tačiau jų kokybė neabejotinai išaugo. Šiandien diskusijai iškeliame dar vieną skaudžią žiniasklaidai temą – reklamos blokavimą. Norime bendravimą su jumis, 15min skaitytojais ir realiais mūsų darbdaviais, grįsti abipusiu pasitikėjimu. Štai ką mes siūlome.
Tomas Balžekas
Tomas Balžekas / 15min nuotr.

Mes, beveik 100 žmonių komanda, jums ir toliau teiksime operatyvias naujienas, patikimus žurnalistinius tyrimus, aktualius paaiškinamuosius tekstus, įkvepiančias istorijas, pokalbius su įdomiais žmonėmis, išsamias fotogalerijas bei įtraukiančius videoreportažus.

Mes, taip pat kaip ir jūs, norime kokybiškos, patikimos, nepriklausomos žiniasklaidos. Ir mums reikia jūsų pagalbos.

Tam, kad savo darbą atliktume gerai, turime užsitikrinti stabilias pajamas. Šiuo metu jas gauname tik iš reklamos. Mūsų nesaisto jokie ryšiai su politikais ar abejotinos reputacijos verslo subjektais. Mes nepardavinėjame įtakos. Mes dirbame tik jums – skaitytojams.

Tik tiesa ta, kad nemaža dalis – maždaug 150 000 jūsų – esate pasirinkę naudoti reklamos blokavimo įskiepius. Todėl mūsų partnerystė – ne iki galo sąžininga. Dėl to, kad blokuojate reklamą, mes negauname dalies pajamų. Negaudami užtektinai pajamų, negalime investuoti į 15min žurnalistikos ir techninių galimybių stiprinimą. O juk to, neabejojame, tikitės ir jūs.

Todėl šiandien siūlome jums susitarimą. Prašome pasielgti sąžiningai: atsisakykite reklamos blokavimo mūsų portale arba pasirinkite galimybę 15min naršyti be reklamos.

Kaip tai veikia? Sukūrėme jums sistemą, per kurią sumokėję vos 1 eurą per mėnesį siekiančią sumą 15min galėsite naršyti nematydami reklamos. Portalas jums veiks daug greičiau, nes jame nereikės užkrauti sunkių reklaminių banerių, jame matysite dar daugiau mūsų komandos kuriamo turinio. Pabandyti 15min versiją be reklamos galite paspaudę čia. Jei šiuo metu naudojate reklamos blokavimo įskiepį, tikriausiai jau pastebėjote mūsų videoklipus. Išgirskite, ką norime pasakyti ir pasiūlyti.

Labai tikimės, kad jums patinka portalas 15min: kaip kelia nepatogius klausimus, kaip vystosi, kuria naujoves, išdrįsta žengti rizikingus, bet, tikime, reikalingus žingsnius.

Pažadame ir toliau jus stebinti, kurti dar geresnį turinį bei stiprinti jūsų ir mūsų partnerystę. Ačiū, kad esate su mumis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius