-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo tilto numestas šuo Pipiras neišgyveno

Lietuvos ir užsienio žmonių širdis sujaudinęs šuo Pipiras neišgyveno. Tokią liūdną naujieną 15min.lt sekmadienį pranešė Gyvūnų globėjų asociacija.
Šuo medikų globoje
Šuo Pipiras neišgyveno: šeštadienį naktį jam sustojo širdis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Ryte (sekmadienį – aut. past.) radom nebegyvą. Sustojo širdis“, – sunkiai rinkdamas žodžius sakė Gyvūnų globėjų asociacijos prezidentas Vytautas Gustaitis. Dėl žiaurią egzekuciją ištvėrusio gyvūno sveikatos Kauno veterinarai kovojo nuo antradienio. Nuo keliolikos metrų tilto numestas šunelis buvo operuotas, Kauno gyvūnų globos ir kontrolės tarnybos „Nuaras“ patalpose jį nuolat prižiūrėjo veterinaras ir tarnybos darbuotojai. Visi laukė laimingos pabaigos, nes, rodėsi, jog šunelis Pipiras sveiksta: šeštadienį dieną gyvūnas jau buvo pats atsistojęs. Tačiau vakare jo būklė pablogėjo.

„Pasakyti tikslią mirties priežastį galėsime po skrodimo, kuris numatytas pirmadienį. Tačiau mes įtarėme, kad jam pažeisti vidaus organai. Juk buvo numestas nuo tokio aukščio..“, – sakė V.Gustaitis.

Šeštadienį „Nuare“ šunelį Pipirą buvo aplankęs jo šeimininkas – Petras Dockaitis.Anksčiau jis teigė, jog norėtų susigrąžinti savo augintinį. Rūpintis juo buvo pareiškę norą ir daugiau žmonių, tarp kurių – ir keletas užsieniečių.

Sekmadienį užgesusio gyvūno istorija prasidėjo prieš savaitę. Šeštadienį jį nuo tilto numetė 22 metų Jurbarko rajono, Seredžiaus miestelio, gyventojas Svajūnas Beniukas. Nustatyti jo asmenybę pareigūnams padėjo vaizdo medžiaga, kurią asmuo, pasivadinęs Narkata, įkėlė į interneto svetainę ctv.lt. Žiauriu elgesiu su gyvūnais apkaltintam S.Beniukui prokurorai prašo skirti 10 mėnesių ir 10 parų laisvės atėmimo bausmę. Nuosprendis Kauno rajono apylinkės teisme bus skelbiamas pirmadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius