Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 09

A.Kubilius V.Blinkevičiūtę apkaltino neišsilavinimu

Ketvirtadienį per Vyriausybės valandą atsakinėdami į parlamentarų klausimus valdantieji dar kartą priekaištavo opozicinei Socialdemokratų partijai dėl prastos ekonominės padėties.
V.Blinkevičiūtė: iš jos turėtumėme pasimokyti optimizmo
Vilija Blnkevičiūtė / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

„Daug susitinkame su žmonėmis, važinėjame po visą Lietuvą. Vakar buvome Panevėžyje. Žmonės išsakė pagrindines savo problemas – darbo vietų trūkumą, atlyginimo mažėjimą net ir privačiame sektoriuje. Taip pat daug nerimaujama, ar vis dar bus mokamos pensijos. Norėjau paklausti, ar mažindama investicijų programų finansavimą Vyriausybė nesusimąsto, kad naikinamos darbo  vietos ir didėja nedarbas?“ – premjero Vyriausybės valandos pabaigoje paklausė socialdemokratė Vilija Blinkevičiūtė.

Andrius Kubilius susinervinęs atrėžė, kad jam keista, jog 8 metus ministre buvusi V.Blinkevičiūtė užduoda klausimą, lyg būtų baigusi tik 8 klases. „Stebiuosi, kad buvę ministrai gali taip klausti. Ekonomika smunka iš dalies ir dėl to, kad nesiėmėte kai kurių nepopuliarių sprendimų savo laiku. Vyriausybė gali pasirūpinti, kad litas būtų stabilus, bet spręsti realiai egzistuojančias ekonomines problemas gali tik padėdama verslui. Darbo vietų sukurti negalime“, – buvusiai ministrei aiškino premjeras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius