Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 30

D.Grybauskaitei – L.Paksienės užuojauta

Išrinktoji prezidentė Dalia Grybauskaitė nepagailėjo kritikos pašalintojo prezidento Rolando Pakso žmonos Laimos skoniui įrengiant rezidenciją Turniškėse. Pati L.Paksienė sako suprantanti, kaip jaučiasi D.Grybauskaitė.
L.Paksienė
L.Paksienė / „Scanpix“ nuotr.

Šią savaitę D.Grybauskaitė negailėjo kritikos tam, kaip įrengta rezidencija Turniškėse ir sakė, kad kai kas bus būtinai pakeista. D.Grybauskaitė sakė neradusi rezidencijoje nei vieno patrauklaus kampelio.

Dienraščio „Vilniaus diena“ kalbinta L.Paksienė iš pradžių negalėjo patikėti, kad D.Grybauskaitei iš tiesų taip nepatiko rezidencijos interjeras. Ji sakė galėsianti patikėti tuo tik tada, kai tokius žodžius išgirs tiesiai iš D.Grybauskaitės lūpų. „Aš, pavyzdžiui, netikiu, kad ji taip pasakė“, – dienraščio žurnalistei sakė L.Paksienė.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./D.Grybauskaitė apžiūrėjo būsimąją rezidenciją
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./D.Grybauskaitė apžiūrėjo būsimąją rezidenciją

L.Paksienė taipogi teigė taip niekada ir nemačiusi, kaip atrodo namai po remonto.

Tačiau L.Paksienė sakė suprantanti, kad D.Grybauskaitei įžengus į rezidenciją ši gali pasirodyti nejauki, nes ir ji pati prieš penkerius metus įžengusi į namus, iš kurių tuo metu buvo išsikraustęs prezidentas Valdas Adamkus, jautėsi ne itin jaukiai. Rezidencija L.Paksienei pasirodė esanti pernelyg oficiali. „Aš ją suprantu. Ji labai teisi. Kiekvienas tą jaukumą savaip supranta“, – L.Paksienė mėgino suprasti, kodėl D.Grybauskaitei kito žmogaus kurtas namo interjeras gali pasirodyti esantis nejaukus.

L.Paksienė sakė nejaučianti nė menkiausios nostalgijos tam interjerui, į kurį investuota daug pinigų ir jos pačios šilumos.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius