-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2008 12 24

„flyLAL“ keleivių Vilniuje gali nebeaptarnauti

VĮ Tarptautinio Vilniaus oro uosto administracija praneša, kad nuo 2009 m. sausio 1 d. oro linijų bendrovės AB „flyLAL-Lithuanian Airlines“ keleiviai gali būti neaptarnaujami sostinės oro uoste.
„flyLAL“
„flyLAL“ / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Išplatintame pranešime teigiama, kad visus 2008 metus VĮ Tarptautinis Vilniaus oro uostas vykdė sutartinius įsipareigojimus su AB „flyLAL-Lithuanian Airlines“, tačiau jau už rugpjūčio ir kitus mėnesius yra neapmokėtos Lietuvos Respublikos teisės aktais ir tarpusavio sutartimis nustatytos ir suteiktos paslaugos. Tuo pačiu aviakompanija AB „flyLAL-Lithuanian Airlines“ pasisavino ir išskrendančio keleivio mokestį, kurį keleivis sumoka pirkdamas bilietą, rašoma pranešime.

AB „flyLAL-Lithuanian Airlines“ skolos Vilniaus oro uostui siekia apie 20 mln. Lt, iš jų – 11,5 mln. Lt – restruktūrizuotos skolos, likusios – einamieji mokėjimai, susikaupę už rugpjūčio–lapkričio mėnesius.

„Jeigu AB „flyLAL-Lithuanian Airlines“ ir toliau piktybiškai nevykdys su Vilniaus oro uostu sutartimis nustatytų įsipareigojimų, nuo 2009 m. sausio 1 d. VĮ Tarptautinis Vilniaus oro uostas neteiks šiai aviakompanijai jokių paslaugų“, – rašoma pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius