-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 02

Gruzija turėtų aktyviau stiprinti administracinius gebėjimus, sako Lietuvos prezidentė

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė priėmė Lietuvoje viešintį Gruzijos ministrą pirmininką Niką Gilaurį, teigiama pranešime spaudai.
D.Grybauskaitė ir N.Gilauris
D.Grybauskaitė ir N.Gilauris. / Prezidentės spaudos tarnybos nuotr.

„Lietuva toliau nuosekliai remia sėkmingą struktūrinių politinių bei ekonominių reformų Gruzijoje įgyvendinimą. Lietuva yra pasirengusi pasidalinti turima eurointegracijos patirtimi su Jūsų šalimi. Bendri projektai, skatinantys bendradarbiavimą specifinėse ūkio srityse, ne tik stiprintų Lietuvos ir Gruzijos santykius, bet ir prisidėtų prie europinių standartų ir normų įdiegimo Gruzijoje“, – pabrėžė prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Šalies vadovė taip pat pabrėžė, jog nors Gruzija padarė reikšmingą pažangą vykdydama būtinas reformas, liberalizuodama rinką, tačiau turėtų aktyviau stiprinti administracinius gebėjimus. Tik pasiekus esminės pažangos šioje srityje atsivers kelias Laisvosios prekybos sutarčiai su Europos Sąjunga.

Šalies vadovė taip pat pasisakė už dvišalių ekonominių santykių stiprinimą. prezidentės teigimu, glaudesnis Lietuvos ir Gruzijos verslo atstovų bendradarbiavimas atvertu naujas prekybos ir verslo plėtros galimybes abiejų šalių verslininkams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius