-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 03 25

I. Degutienei pateiktas atsakymas dėl Seimo Antikorupcijos komisijos pirmininko pakeitimo

Ketvirtadienį ryte opozicinių – Lietuvos socialdemokratų partijos, „Tvarkos ir teisingumo“, Krikščionių partijos ir Darbo partijos – frakcijų vadovai Seimo Pirmininkei Irenai Degutienei įteikė atsakymą į šią savaitę gautą Seimo pirmininkės kreipimąsi „Dėl Seimo Antikorupcijos komisijos pirmininko pakeitimo“.
Irena Degutienė
Irena Degutienė / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Frakcijos „Tvarka ir teisingumas“  išplatintame pranešime informuojama, jog atsakyme teigiama, kad Seimo pirmininkės pateiktame rašte nėra pateikta pakankamai argumentų, todėl negalima tokių raštų vertinti kitaip, kaip valdančiųjų siekimo kompromituoti opoziciją ir jos atstovus.

„Manome, kad svarbių komitetų pirmininkams Arvydui Anušauskui ir Stasiui Šedbarui, premjerui Andriui Kubiliui, o ypač Seimo pirmininkei netinka ir nedera dalyvauti tokių viešųjų ryšių akcijose. Mūsų nuomone, Seimo pirmininkė turėtų vienodai atstovauti visoms politinėms frakcijoms, dirbančioms Seime, ir nesivelti į negarbingus politinius žaidimus.

Jūsų turimą medžiagą apie Lietuvos Respublikos įstatymų ar Seimo statuto pažeidimus nustatyta tvarka prašome pateikti institucijoms pagal kompetenciją. Mūsų nuomone, Seimo Antikorupcijos komisija, vadovaujama Kęsto Komskio, dirba aktyviai ir efektyviai“, – rašoma opozicinių frakcijų lyderių pasirašytame atsakyme.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius